♨️ #استرس از گمراهی میاد !
ینی چی ؟
در واقع وقتی استرس داری که
نمیدونی قراره باچی روبرو بشی😟 ؟!
برای اینکه استرست کمتر بشه ؛ دو تا تکنیک رو باید باهم مخلوط کنی !
✅اول اینکه #برنامه کل سال رو مرور کنی ! که بدونی کی قراره چه چیزایی رو بخونی ! باید بدونی برنامت تا آخرسال واسه هر درسی چيه ؟! نمیدونی ؟
اگه نمیدونی پس قطعاتاآخرسال شل میکنی و میمونی سال دیگه آزمونای قلم چی رو دوباره شرکت کنی !!!⬅️ این نکته خیلی مهمه که واسه هردرس باید یه راهبرد شفاف توی ذهنت داشته باشی ! برنامه راهبردی آزمونتم برای کل سال تحلیل کن !
✅نکته دوم اینه ! بعد از اینکه مسیرت برای هر درس مشخص شد ؛ برای اینکه #تنبلی نکنی و برنامت به هم نخوره ، باید محيطت رو عوض کنی !
یکی دو نفر دوست خرخون🤓 پیدا کن با همدیگه درس بخونید ! کورس ساعت مطالعه بذارید یا هرچی !این باعث میشه ساعت مطالعت بالا بمونه و حتی اگه برنامه شفافی هم نداشته باشی میتونی توی بلندمدت حجم عظیمی درس بخونی ؛ ترکیب تکنیک قبلی با این میشه یه برنامه خفن واسه طول سال🤩
بحث سر اینه که متاسفانه مغزما🤯 #توانایی درک زمان رو نداره ! یعنی نمیتونی واقعا به مغزت بفهمونی که توی ماه قراره من چقدررر درس بخونم ! دیدی که ۸ ماه مونده به #کنکور طرف میگه من وقتم کمه !؟دقیقا از همینجا ناشی میشه !🙌
بیفتی رو چرخ درس خوندن ؛ یهو میبینی یهووووووو !😍😃 چقده درس خوندم خودمم حال کردم !!! شده ۳ ماه پشت سرهم درس بخونی ؟!
اگه تا الان نخوندی یبار #قول بده بخون ببین چقدر حس اعتماد به نفس میگیری و از استرس هم خبری نیست