2777
2789
عنوان

سوال

213 بازدید | 23 پست

سلام. بچه ها اگه یه پسری چند سال با یه دختر دوست باشه (بینشون قرار ازدواج نباشه) بعد پسره با یکی دیگه ازدواج کنه. ولی بعد ازدواجش بازم با دوست دخترش در رابطه باشه. یعنی اقلا هفته ای یه بار بهش زنگ بزنه. این دلیلش چی می تونه باشه. یعنی زنشو دوست نداره‌؟ یا دلش پیش دوست دخترشه؟  

یه احتمال میتونه قضیه •عادت• باشه

حس ششمتوی تاپیکام،تاپیکاتون یا خصوصی جواب میدم(بیشتر  خصوصی چون حس میکنم تمرکزم بالاتر میره رو فرد موردنظر)🙏سوالات مربوط به خیانت/دعا و طلسم /شکار حیوانات جواب نمیدم.با احترام،اعتقادی به دعا و طلسم و... ندارم ولی معتقدم تک تک ما دارای قدرت نامحدودی هستیم که حدس زدن و حس کردن اتفاقات آینده چیزی نیست برامون.پس اگر مخالفین بهم انرژی منفی ندین چون من  درحال تمرین بیشترم و از بچگی این حس باهام بوده.ممنونم❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر همسرشو دوست نداشت که ازدواج نمی‌کرد اما اینکه میگین هنوز با رلش در ارتباطه به نظرم داره از دختره سو استفاده میکنه دو روز دیگه هم خانمش میفهمه ابروی دخترره رو میبره همین 

سوال سختیه....شما ک نمیدونستین ک بینشون حرف از ازدواج شده یا نه؟؟

بعدشم من اگه خودم با یکی چندسال دوست باشم بعد برم با یکی دیگه ازدواج کنم بازم دوست پسرمو دوست دارم حتی بیشتر از شوهرم 

یعنی یه زن گرفته بخاطر خانوادشو اینک بخیال خودش خب دوست دخترمو نگرفتم بامن دوست نبوده یعنی زن زندگیه و پاکه اینو واس خونه و کارای خونه و نشون دادن به فامیل دارم دوستدخترمم واس عشقو حالش....این ادم یه مریضه هوله.

اون پسر انسان نیس ...چون تعهد باعث میشه شما با کسی غیر همسرت ارتباط نگیری و مطمعنن همسرش بفهمه بشدت ناراحت میشه ...

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

پسره هوله عادت کرده ب دَله بودن یک نفر راضیش نمیکنه

نه چ دوست داشتنی بخوره توسرش چنین علاقه ایی من جای دختره باشم قهوایی ش میکنم شب تا صب با یکی دیگ رو تخته گاهی بیاد ی تلفن بزنه روان دختره رو هم بهم بریزه ک چی واااا

سوال سختیه....شما ک نمیدونستین ک بینشون حرف از ازدواج شده یا نه؟؟ بعدشم من اگه خودم با یکی چندسال د ...

دختره دوستمه. بینشون حرف ازدواج نشده. چون شرایط ازدواج نبود. دوستم می گه از پسره پرسیده هنوز دوستم داری؟ پسره گفته آره. 

اگر همسرشو دوست نداشت که ازدواج نمی‌کرد اما اینکه میگین هنوز با رلش در ارتباطه به نظرم داره از دختره ...

به دختره گفته از زندگی تنهایی خسته شده بودم دیگه. یکی باشه که خونه رو جمع و جور کنه و کارای خونه رو بکنه. 

دختره دوستمه. بینشون حرف ازدواج نشده. چون شرایط ازدواج نبود. دوستم می گه از پسره پرسیده هنوز دوستم د ...

بگو این کارو نکنه و آه یک نفر پشتش باشه... دختر دوستتون همین سبک بازیارو در اورده ک پسره باهاش ازدواج نکرده ‌..

مردا اول و اخر برمیگردن پیش زن زندگیشون ..بگو خودتو خسته نکن و زندگی یکنفر دیگرو داغوون نکن ک آهش دامنشو میگیره

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 44 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز