2777
2789
عنوان

حساسیت به فلز!

279 بازدید | 18 پست

سلام‌خانمها من مادرزادی به فلز حساسیت دارم و نمیدونستم ک به تمام فلز ها حساسم مثلا طلا نقره مس هر فلزی ک تو دنیا وجود داره تیتانیوم خلاصه همچیز..بابت همین بااینک عاشق زیکرآلاتم نمیتونم بندازم کهیر میزنم و اون قسمت ورم شدیدی میکنه حتی حلصه ازدواجم نمیتونم بندازم یا لباس و شلوارایی ک دکمه یا زیپ فلزی داشته باشن وباپوستم برخورد کنن نیمساعته حستسیتم شروع میشه!بنظرتون چیکار کنم؟مثلا وقتی گوشواره میندازم لاله گوشم بشدت ورم میکنه و از سوراخی ک گوشواره داخلشه خون میاد و خارش بسیتر شدیدی میگیره.دارویی قرصی دوایی چیزی نیست براش؟یا مثلا بدلیجاتی ک مخصوص اینجورافرادباشه؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بنظرم موضوع زیاد مهمی نیست خودتو ناراحت نکن 

اخه میدونی اصلا نمیتونم زیورآلات و اینا استفاده کنم شوهرمن خیلی دوستداره.خودمم.هرجا میرم همیشه دستوبالم لخته از این چیزا ک بنظرم زنو زیباترمیکنه

ن اصلا..جالبه بدونین که با ژیلتم ک کار میکنم جوشای ریزمیزنم

این ک همه میزنن

ناراحت نمیشی نظرمو بگم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.