2777
2789
عنوان

نامزدم ...

228 بازدید | 12 پست

فیش حقوقیش حدودا ۱۲ است اما هیچی نداره نه خونه نه زمین تازه یه ماشین دست دوم ورداشته

میگفتم پس پولتو چکار میکنی زیر بار نمیرفت امشب عاصیش کردم گفتم خرج دخترا میکنی جیغ کشیدم سررسیدشو داده میگه بخون همه رو خرج خونواده اش کرده میگه مسئولیت دارم نسبت بهشون نمیتونم بی خیالشون بشم از بچگیش گفت از سختیای بزرگ شدنش گفت ازدواج کردیم همش مال توعه به نظرتون چکار کنم 

بد بودی ولی همونم خوب بود ... 

واااای منم عصبی شدم چ برسه بتوحق داری والا

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه خانوادش دستشون تنگه و من جای تو بودم، مشکلی نداشتم یه مقدار از حقوقشو به خانوادش بده(حقوق خودشه خو)... تا حدی که خودتون چیزی کم نداشته باشید البته

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
چی چی رو حق داری مگه بنده خدا بهش دروغ گفته 

دروغ نگفته ولی از بیخیالی همچین مردی باید سرکوبید ب دیوار

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖

خب راست میگه مسئولیت داره دیگ تو بعد ازدواج اگ واست کم گذاشت کاری نکرد حق داری بگی

ن اینکه هوچی گری کنی داد و جیغ و فریاد بکشی درخور یه دختر واقعا این نیست

هرچی خوبه مال مرداس😡نمونش ما خانوم ها😏والا😑خدا سایه مونو از سرشون کم نکنه😁😅😅
به من چه پس به کی چه ؟

میخاستی از اولش بش بگی با کسی بودی نمیخامت هر کسی بیاری گذشته ایی داره هی تو زندگیت اسم دختر نیار چون میبینه ایجوری اسم دختر بیاری اهلش نباشه هولش میدی سمت دختر از من نصیحت به تو از رو تجربه میگم

دروغ نگفته ولی از بیخیالی همچین مردی باید سرکوبید ب دیوار

بی خیال نیست طفلی پول بخوام نه نمیگه اما از اینکه همیشه پولشو خرج خونواده اش کنه میترسم اینکه نصف جهیزیه خواهرشو بده به نظر من ظلم به منه آینده ام چی میشه😔

بد بودی ولی همونم خوب بود ... 
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز