2821
2789
عنوان

قد و وزنم

543 بازدید | 14 پست

👋 HI

بچه ها من قدم ۱۶۲ وزنم ۵۲ دوس دارم چاق تر شم

۶۰ کیلو بشم

راه حلی برای چاق شدن ندارین؟لطفاااا اگه راهی رو بدون عوارض باشه بلدین بهم بگین😍❤️

چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻                              من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲
فک نمیکنی ۶۰ زیادی چاق میشی نسبت ب قدت🙄

نمیدونم حداقل ۵۵ بشم هم راضیم الان خوبم‌بنظرت؟؟🙊

چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻                              من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزبزم الان اندامت نرماله اونجوری اضافه وزن پیدا میکنی اگر میخوای اندامت خوش فرم بشه یا برو باشگاه ی ...

آره ورزش میکنم ک

آخه چن روز قبل یکی از فاکیل های فضولمون گفت خیلی لاغری😐منم یه ذره رفتم تو فکر چاقی😂

من قدم ۱۷۰-۱ دوس دارم ۶۰ بشم 😑

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

تا ۵۵ _۵۶ برو بنظرم

بعد وعده های غذاییت شیره انگور تو آب حل کن بخور 

عاشق پرواز کردن م .. حال من عالیست مثل حال گل حال گل در دست چنگیز مغل .....  سوالات احکام روزمره تون رو میتونید بپرسید اگر سوادشو داشتم خوشحال میشم و حتما جواب میدم
نمیدونم حداقل ۵۵ بشم هم راضیم الان خوبم‌بنظرت؟؟🙊

بنظر من ک خوبی الان اگ میخوایی یکم توپر بشی ۵۵ باز خوبه ولی ۶۰ خیلی زیاد میشه

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤  ما پرنسس های دیزنی نیستیم ما دختران ایرانیم♥🔥
2828
2791
2779
2792