2777
2789
عنوان

شغل پر در امد

348 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها

چند وقته تصمیم گرفتم تووی یسری از لاین های ارایشگاه اموزش ببینم که هم بتونم در امد خوبی داشته باشم ازش همم اینکه سرگرم بشم

خواستم بپرسم بنظرتون چه لاینی بجز ناخن و مژه،پر در امد تر هست؟خودم نظرم روی تتوی بدن و بافت مو هست بازم کسی اگه تجربه ای داره ممنون میشم راهنمایی کنید❤️

اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لاین رنگ مو رو اگه درحد حرفه ای یاد بگیری عالیه 

ولی خب ریه رو داغون میکنه 

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

مش و رنگ‌ ، بافت در امد خوبی نداره زیاد نسبت به بقیه 

چرا اتفاقا الان برای یه رنگ و لایت ۴-۵تومن میگیرن

بافت هم همین بافت افرو که الان خیلی مد شده ۲/۸۰۰هست هزینش

فقط مشکلی که رنگ و لایت داره اینه که ممکنه بوی مواد روی ریه تاثیر بد بذاره و الا طبق تحقیقاتی که داشتم پر در امد ترین لاینه

البته توی تهران

عزیزم رنگو لایت مو و کارهای ابرو مثل فیبروزو غیره اینا همیشه مشتری داره

یه چیز دیگه هم کارایی که برای موهای آسیب دیده انجام میدن که بافتش بازسازی بشه اونم زیادشده خیلی 

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
لاین رنگ مو رو اگه درحد حرفه ای یاد بگیری عالیه  ولی خب ریه رو داغون میکنه

اره خیلی دوست دارم ولی از همین بوی مواد میترسم که ضرر داره

عزیزم رنگو لایت مو و کارهای ابرو مثل فیبروزو غیره اینا همیشه مشتری داره یه چیز دیگه هم کارایی که بر ...

اره عزیزم لاین کراتین و احیا هم الان خوب درامدی داره،منتها یسری از مواد هاشون گازدار هست که شدیدا برای سلامتی مضره

چرا اتفاقا الان برای یه رنگ و لایت ۴-۵تومن میگیرن بافت هم همین بافت افرو که الان خیلی مد شده ۲/۸۰۰ه ...

عزیزم خودت ببین چند نفر اطرافت بافت  افرو میزنن چند نفر مش و رنگ دارن. ضمن اینه بافت  و افرو اینا بیستر برای  تابستونه  و اینکه الان مده ممکنه دو سال دیگه مد نباشه 

اره عزیزم لاین کراتین و احیا هم الان خوب درامدی داره،منتها یسری از مواد هاشون گازدار هست که شدیدا بر ...

دقیقا من خودم ریه ام به بوی مواد حساسه

حتی تایمی که کرونا نبود هم من سالن برای رنگ موهام میرفتم حتما ماسک میزدم چون نمیتونستم بشینم

حق میدم بهتون.

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
دقیقا من خودم ریه ام به بوی مواد حساسه حتی تایمی که کرونا نبود هم من سالن برای رنگ موهام میرفتم حتم ...

نظرتون درباره تتو بدن چی هست بنظرتون خوبه؟

نظرتون درباره تتو بدن چی هست بنظرتون خوبه؟

الان زیاد شده ولی باز حس میکنم یه مدت بگذره از مد بیوفته و رو بورس نباشه(شااایدها حالا قطعی نیست)

ولی میکرو و فیبروز همیشه نیازه

چون عموما ابروها بعدازیه مدت میریزه و طرف باید یه کاری بکنه برای زیباییش.الان کاشت ابرو باب شده که هرکسی جرات و هزینه انجامش رو نداره و خیلی جاها حتی بعدازکاشت ابرو میریزه

پس طرف میره سراغِ چی؟ فیبروزو غیره

ولی همه جایی میرن که حرفه ایه و ظرافت درکارش حرف اولو میزنه