2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا منم اینجوری ام یه وقتای موهامو یه تارم نمیدم بیرون بعضی وقتا کلا همه جام بیرونه حتی خط سینه 😑🤦🏻‍♀️

"ارنی"کسی بگوید که تورا ندیده باشد✨تو که با منی همیشه چه "تری"چه "لن ترانی 💚( خطاب به عزیز قلب من خدای مهربونم) 
منظورم رسیدگی اینا ک موهاشون رنگ و مدل دار و بیرون و ناخن کاشت و لباس راحت و اینا 

اونا رسیدگی به خود نیست بیشتر رسیدگی به کم نیاوردن از دیگرانه نظر منه ارزششو‌نداره همش در تب و تابی بروز و شیک باشی 

>*
چادر ها ام به خودشون میرسن. فقط بلدن کجا و جلوی کی باید خوشگل کنن. دل کی رو باید ببرن. نگاه چه کسی ر ...

این ک آره من دنبال توجه دیگران نیستم فقط دلم میخواد بخودم برسم ولی چادر دوست دارم

اونا رسیدگی به خود نیست بیشتر رسیدگی به کم نیاوردن از دیگرانه نظر منه ارزششو‌نداره همش در تب و تابی ...

خب خوشگل میشه آدم ولی از ی طرفم گناه داره خیلی گیجم حالم بده نمیتونم تصمیم بگیرم کدوم ور برم

خب اینکه خیلی خوبه  تو خونه به خودت برس بیرون از خونه با حجاب و سنگین باش

خب وقتی میبینم شوهرم با علاقه نگاه می‌کنه ناراحت میشم پیش خودم فک میکنم لابد منو مث ی گدا میبینه

خب وقتی میبینم شوهرم با علاقه نگاه می‌کنه ناراحت میشم پیش خودم فک میکنم لابد منو مث ی گدا میبینه

نه برا چی همچین فکری میکنی. اتفاقا شوهرت باید خیلی خوشحال بشه از این کار و طرز فکر تو. چون مردا به خاطر فطرت و غیرتشون دوست دارند همسرشون با تمام زیباییش فقط مال اونها باشه. 

نه برا چی همچین فکری میکنی. اتفاقا شوهرت باید خیلی خو شحال بشه از این کار و طرز فکر تو. چون مردا به ...

فک نکنم این مردا ک من میبینم انقد با درک باشن ی زن میبینن ک خیلی ب خودش رسیده آب از لب و لچشون شرشر میکنه