2777
2789
عنوان

تا حالا کربلا رفتین؟؟؟

225 بازدید | 37 پست

دارم با اشک واستون می‌نویسم ..

امسال هم قسمتم نشد برم .. 

توروخدا دعا کنید هرکسی که دلش میخواد بره حرم قسمتش بشه ، منم بین این آدم ها برم .. 

امام حسین من و بخواد، می‌دونم ، خیلی گنهکارم ولی دلم خیلی حرم و میخواد ..🥺😭😭😭😭😭😭😭

نفری ی صلوات بفرستید لطفا که قسمت همه ی عاشقا بشه برن حرم ..😭😭

ن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله رفتم 

پنج سالم بوده.

انشالله بطلبت

اللهم صل علی محمد وال محمد

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡
ایشالله قسمتت بشه بری عزیزم 🥺

قربانت روم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

2790
2778
2791
2779
2792