2821
2789
عنوان

بگید تقصیر کیه 😔

92 بازدید | 11 پست

بچه ها من رفتم یه مایع ظرفشویی خریدم برا مامانم بعد همون لحظه که دیدش شروع کرد به غر زدن که این چه مارکیه و جرا اینو گرفتی و دستامو خراب می‌کنه و فلان منم جوابشو دادم بعد چون من همیشه هرچی میشه سکوت میکنم زورش اومد محکم زد پشت کمرم منم بغضم گرفت اومدم تو اتاق درو بستم الان شروع کرده غر زدن که نباید جواب منو بدی و فلان 

دیگه روانیم کرده 

هوفف

حالم اونجوریه که اخوان ثالث میگه: خواهم که به خلوت کده ای از همه دور، من باشم و من باشم و من باشم و من..... 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

غصه نخورایراد نداره امکان اینکه عوض میکردین یه مارک دیگه میگرفتین نداشتین

نه بابا دوبار عوض کردم هی غر زد دوباره

اصلا سر همه چی غر میزنه 

اعصابم صفره از دستش 

همیشه هم حق به جانبه

حالم اونجوریه که اخوان ثالث میگه: خواهم که به خلوت کده ای از همه دور، من باشم و من باشم و من باشم و من..... 
نه بابا دوبار عوض کردم هی غر زد دوباره اصلا سر همه چی غر میزنه  اعصابم صفره از دستش  هم ...

میفهمم خیلی جواب نده خواهر هرچی باشه مادره اون لحظه عصبی شدی یه لعنت شیطان بفرست بروتواتاقت 

میفهمم خیلی جواب نده خواهر هرچی باشه مادره اون لحظه عصبی شدی یه لعنت شیطان بفرست بروتواتاقت 

باشه عزیزم مرسی 

نمیدونی چطور تاپیکو حذف کنم؟

پشیمون شدم از زدنش😅

@دلبراماوحشی

همیشه یا نرو خرید یا رفتی بپرس چی بخری کدوم مارک چیزیم گفتن کاملا حق به جانب میتونی باشی

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*