2777
2789

چ رشته اییی؟؟

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خودم دارم میرم دهم اما یه معلم میگف چون وارد یه سطح جدید شدن یکم افت میکنن که با تلاش زیاد حل میش ...

🥲😥افت مثلا در چه حده؟معدل چقدر کمتر میشه از سال قبل؟

تجربی

بخونی هیچ درسی سخت نیست 

بالاخره هر درسی یه سختی‌هایی داره 

ولی بخون مطمئن باش هیچ سختی نداره و بعد از نتیجه کارهای خودت لذت میبری

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

من خودم دارم میرم دهم اما یه معلم میگف چون وارد یه سطح جدید شدن یکم افت میکنن که با تلاش زیاد حل میش ...

اوهوم ، چون اولشه سخته ولی وقتی بگذره یکم قلق درسا دستتون میاد 😂❤🎀

من یازدهمم راستش تا همین چند وقت پیش میگفتم خیلیییییی سخت بود و اینا ولی دوباره که دارم دورشون میکنم کتابای تخصصی و میبینم اونقدرا هم سخت نبوده، فقط باید تلاش کنی و تلاش و نا امید نشی  و علاقه داشته باشی به رشتت و انگیزه برای هدفت💓💚

موفق باشی قشنگم💙