سلام،از لحاظ اقتصادی و مخارج خونه به همه قشر جامعه مخصوصا متوسط و ضعیف داره فشار میاد،که خانواده ما هم همینطور،من نزدیکه سه ساله واسه خودم خریدی نداشتم،برای خونه یه وسیله کوچیک هم نخریدم امشب که با شوهرم ناراحتیمو از این وضعیت گفتم قسط و وام و خرج خونه رو بهونه کرد یه دعوا مفصلی کرد و قهر کرد رفت
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
جفتتون حق دارید. من که خودمم به هزار در میزنم برا یه قرون پول. یه چیزای جزیی میارم میفروشم. ادویه جات. گردو.بارام. و... دیگه خجالت میکشم چیزی میارم استوری بزارم. همه بهم میخندن
احساس سرشکستگی و خجالتش رو با دعوا با تو خالی کرده در واقع دست پیش رو گرفته پس نیافته به دل نگیر
خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه
اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمیرسه جواب نمیدم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
متاسفانه وقتی زیادی مراعات میکنیم آقایون بد عادت میشن. وما در عین حماقت فکر میکنیم داریم برای زندگی ...
قبلا اینجوری نبود از وقتی گرونی و این مشکل ها پیش اومد خیلی دیگه خرج من نمیکنه،همین که نیاز های خونه رو مثل مواد غذایی و اینا رو میخره از لحاظ قیمت خیلی بهش فشار میاد