2777
2789
عنوان

موی کوتاه قشنگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14949 بازدید | 62 پست

یه وجب بزن اگع طاقت پاشتی بقیشم بزن

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖 

موی کوتاه خیلی شیکه اگر بهت بیاد ولی اکثر کسایی که موهاشون رو کوتاه میکنن یه دوره پشیمونی بعد از کو ...

دقیقا من چه گوهی خودم موهامو کوتاههه کوتاه  کردم 😭😭😭😭

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صددرصد🤣 من هردفعه کوتاه میکنم پشیمون میشم ولی نمیدونم چرا دوباره دلم کوتاهی میخاد😐

کوتاه کردم ی دو هفته ای میشه 😂 تا فعلا ک پشیمون نیستم ،جالبش اینجاس ک داداشم هم کوتاه کرد  یخورده بلند کوتاه شد مامانم صافش کرد 😂

اره از اون مشکی و لخت و بدون رنگ بود گرمی ۱۸خرید ولی پر پشت بود موهاش

مال من موهام چهل دو سه سانت میشد کوتاه شده اش که بافته بودم ولی ی آرایشگاه گفت زیر شصت خرید نداریم 😕

آخه موهام تا پایین شونم الان ، نمی‌فهمیدم وگرنه کوتاه تر میکردم

من موهای تا گودی کمرمو رفتم سه سانتی کوتاه کردم...پشیمون شدم؟ابدا...بقیه گفتن حیف موهات؟بعلهههههه... ...

شما صورتت کشیدس؟من صورتم پره و کشیده خیلیییی دوسدارم چن ساله کوتاه پسرونه بزنم میترسم بهم نیاااد

یعنی منم پشیمون میشم؟ یادم بیار هفت سالم بود موهامو کوتاه کردم تا ی هفته غصه گرفته بودم😂

منم میزنم پشیمون میشم ولی دوست دارم الانم مو هام تا باسنمه میخوام برم تا گردنم بزنم😂😂😂

بدونه هزینه ایاب و ذهاب200/000

کوتاهی موی شما را انجام میدهم با توجه به بودجه شما عزیزان و تضمین من با ارامش و دقت کافی برای مشتری وقت میزارم  تا به امروز تو کار خودم پیروز بودم و اینکه مدرک آرایشگری درجه ۱و درجه ۲ بین المللی دارم  با ارائه به مشتری

ارایشگری بصورت سیار درمنزل و محل کار  شما  درتهران و حومه  و هرجای ایران بصورت توافقی در کل ساعت شبانه روز درخدمت مردم عزیز همیشه به عاقبت کار فکر کن

/نه پولش

شبانه روزی حتی ایام تعطیل

09101606263

منم موهام رو می‌خوام کوتاه کنم اونم خیلی 😁 البته مال من در این حد بلند نیست 

منمم میخام برم پیکسی بزنمممم .موعام خیلی بلند بود اول باب بلند زدم بعد دوسال باب کوتاه زدم الانم گرمه چند ماه گذشته میخام این دفعه پیکسی بزنم راحت شم ولی میترسم خیلی کوتاهه.

من موهای تا گودی کمرمو رفتم سه سانتی کوتاه کردم...پشیمون شدم؟ابدا...بقیه گفتن حیف موهات؟بعلهههههه... ...

موافقم باهات

چون موعه دیگه

شما تا ته هم بزنی سالی 15 سانت رشد میکنه

موی بلند خیلی خیلی خیلی جذابه ولی هیچی فقط بلنده اما موی کوتاه 10 مدل میبندیش, حالتش میدی,سنو میاره پایین,چهره رو شیطونو نمکی میکنه و ...من موهام الان 50 سانته  30/40 درصدش نوکاش موخوره زده فردا کوتاش میکنم مدل باب بود (تا روی شونم)آخرین بار , راضی بودم ,هنوز نمیدونم چه مدلی بزنم باز باب رو تجربه کنم یا چی!؟چندتا عکس میفرستم کمک کنید...