2777
2789
عنوان

وقتی...

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 19 پست
هیچکی ب اندازه خودت نمیتونه انگیزه و دلیل حال خوبت باشه..از بقیه انتظار نداشته باش ..من ک اینطوری بی ...

اوهوم منم به حدی رسیدم که توقعی از کسی...

ولی دلم یه وقتایی

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات شم خب اگر دوس داری حرف بزن خالی بشی  یا هرچی من کارتم ❤🥰بدون هیج تعارفی  عزیز دل

ممنون ازتون 💕

حالم تعریفی نداره 

تنها دلخوشیم این بود که بعد از کلی خواهش و تمنا فردا میرم مشهد اونجا یکم آرامش پیدا میکنم 

که اونم امروز دم رفتنی کنسل شد 

دیگه فقط اشک و آه موند 

دیگه دلخوشي 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
ممنون ازتون 💕 حالم تعریفی نداره  تنها دلخوشیم این بود که بعد از کلی خواهش و تمنا فردا میرم م ...

حتما حکمتی داره عزیز دلمممم

همین جا توی خونه بشین 

صلوات خاص امام رضا رو بخون 

و یا زیارت عاشورا صوتیشو گوش کن آروم بشووو

چیزی نشده ک امام رضا توی قلبته🥲❤

آسودگی ام آنجاست که غباری بر چهره ی عدالت نباشد ⚖
حتما حکمتی داره عزیز دلمممم همین جا توی خونه بشین  صلوات خاص امام رضا رو بخون  و یا زیا ...

بله قطعا که بی حکمت نیست 

ولی خب دل محتاج دیگه

ممنون از وجودتون