lonely__girl مدیر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 عنوان وقتی... | مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 19 پست کسی که دوسش دارین و حالش خوب نیست با چه حرف یا جمله ای آرومش میکنین؟ :) بگینش الان رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :) 1401/06/09 | 22:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سکینه۰سگ۰سیبیل عضویت: 1401/03/31 تعداد پست: 10098 دیگه یه وقتایی آدم دوست داره ببینه کی کنارشه و کی هیچکی ب اندازه خودت نمیتونه انگیزه و دلیل حال خوبت باشه..از بقیه انتظار نداشته باش ..من ک اینطوری بیشتر ارامش دارم ت رو نمیدونم
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 هیچکی ب اندازه خودت نمیتونه انگیزه و دلیل حال خوبت باشه..از بقیه انتظار نداشته باش ..من ک اینطوری بی ... اوهوم منم به حدی رسیدم که توقعی از کسی...ولی دلم یه وقتایی رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 فدات شم خب اگر دوس داری حرف بزن خالی بشی یا هرچی من کارتم ❤🥰بدون هیج تعارفی عزیز دل ممنون ازتون 💕حالم تعریفی نداره تنها دلخوشیم این بود که بعد از کلی خواهش و تمنا فردا میرم مشهد اونجا یکم آرامش پیدا میکنم که اونم امروز دم رفتنی کنسل شد دیگه فقط اشک و آه موند دیگه دلخوشي رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
selena_110 عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 1356 ممنون ازتون 💕 حالم تعریفی نداره تنها دلخوشیم این بود که بعد از کلی خواهش و تمنا فردا میرم م ... حتما حکمتی داره عزیز دلممممهمین جا توی خونه بشین صلوات خاص امام رضا رو بخون و یا زیارت عاشورا صوتیشو گوش کن آروم بشوووچیزی نشده ک امام رضا توی قلبته🥲❤ آسودگی ام آنجاست که غباری بر چهره ی عدالت نباشد ⚖
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 حتما حکمتی داره عزیز دلمممم همین جا توی خونه بشین صلوات خاص امام رضا رو بخون و یا زیا ... بله قطعا که بی حکمت نیست ولی خب دل محتاج دیگهممنون از وجودتون رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)