2777
2789

من قندم بالا بود ،یه رژیم وحشتناک بهم داده بودن ، پایین نیومد مجبور شدم در کنار رژیم انسولین هم بزنم ، همش گرسنه بودم ولی نباید چیزی میخوردم

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

قند ناشتام بیشتر ۹۷ و ۹۸ و گاهی ۱۰۵ . و دوس بعد غذا ی بار ۱۳۰ ی بار ۱۱۳ی بار ۱۰۰.

منم قند ناشتام پایین نود بود ، ولی بعد غذا دویست و ده بود که بهم انسولین هم دادن

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
دکتر رفتم گفت رژیم غذایی تو رعایت کن. اصلا وزن اضافه نکردم. خودم چاق بودم از اول. دکترم هم میره مساف ...

ببین قندت خوبه فقط رعایت کن ،نوشابه و شیرینی و بستنی و نان لواش نخور ، فقط نان سنگک بخور 

منم قند ناشتام پایین نود بود ، ولی بعد غذا دویست و ده بود که بهم انسولین هم دادن

ازمایشگاه ک رفتم یک ساعته م ۱۹۰ بود. اما الان تو خونه دوساعت بعد غذا میگیرم اینجوریه. 

ببین قندت خوبه فقط رعایت کن ،نوشابه و شیرینی و بستنی و نان لواش نخور ، فقط نان سنگک بخور 

ی مدت شوهرم همش نوشابه میخرید منم خیلی خوردم. خدا کنه بیاد پایین با رژیم.الان سه چهار روزه حتی ی قند با چایی م نخوردم‌.

ازمایشگاه ک رفتم یک ساعته م ۱۹۰ بود. اما الان تو خونه دوساعت بعد غذا میگیرم اینجوریه. 

قندات و که خونه میگیری بنویس به دکترت نشون بده ، معمولا اون که توی خونه میگیریم بیشتر از آزمایشگاه نشون میده . 

من بعد از رژیم و انسولین قند بعد از غذام توی خونه بین صد و بیست تا صد و پنجاه بود ، ولی توی آزمایشگاه زیر صد و بیست بود

سالاد هر چقدر بخوام میتونم بخورم؟ 

اره حتما ، دکتر تغذیه بمن گفت کاهو زاید بخور ،

اگه سوالی داشتی حتما ازم بپرس