2777
2789

من قندم بالا بود ،یه رژیم وحشتناک بهم داده بودن ، پایین نیومد مجبور شدم در کنار رژیم انسولین هم بزنم ، همش گرسنه بودم ولی نباید چیزی میخوردم

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قند ناشتام بیشتر ۹۷ و ۹۸ و گاهی ۱۰۵ . و دوس بعد غذا ی بار ۱۳۰ ی بار ۱۱۳ی بار ۱۰۰.

منم قند ناشتام پایین نود بود ، ولی بعد غذا دویست و ده بود که بهم انسولین هم دادن

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
دکتر رفتم گفت رژیم غذایی تو رعایت کن. اصلا وزن اضافه نکردم. خودم چاق بودم از اول. دکترم هم میره مساف ...

ببین قندت خوبه فقط رعایت کن ،نوشابه و شیرینی و بستنی و نان لواش نخور ، فقط نان سنگک بخور 

منم قند ناشتام پایین نود بود ، ولی بعد غذا دویست و ده بود که بهم انسولین هم دادن

ازمایشگاه ک رفتم یک ساعته م ۱۹۰ بود. اما الان تو خونه دوساعت بعد غذا میگیرم اینجوریه. 

ببین قندت خوبه فقط رعایت کن ،نوشابه و شیرینی و بستنی و نان لواش نخور ، فقط نان سنگک بخور 

ی مدت شوهرم همش نوشابه میخرید منم خیلی خوردم. خدا کنه بیاد پایین با رژیم.الان سه چهار روزه حتی ی قند با چایی م نخوردم‌.

ازمایشگاه ک رفتم یک ساعته م ۱۹۰ بود. اما الان تو خونه دوساعت بعد غذا میگیرم اینجوریه. 

قندات و که خونه میگیری بنویس به دکترت نشون بده ، معمولا اون که توی خونه میگیریم بیشتر از آزمایشگاه نشون میده . 

من بعد از رژیم و انسولین قند بعد از غذام توی خونه بین صد و بیست تا صد و پنجاه بود ، ولی توی آزمایشگاه زیر صد و بیست بود

سالاد هر چقدر بخوام میتونم بخورم؟ 

اره حتما ، دکتر تغذیه بمن گفت کاهو زاید بخور ،

اگه سوالی داشتی حتما ازم بپرس