سلام دوستان یکی از دوستام دوستش دیروز گردنشو کبود کرده به اندازه ۲ بند انگشت بعد امروز براش مهمون میاد چیکار کنه؟ لطفا راهنمایی کنین پنکک یا کرم پودر میزنه معلوم میشه میخواد مامانشم نفهمه حتی چیکار کنه
من بلد نیستم وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من بلد نیستم وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........
لطفا نپرسین چرا کبود شده ، چی میتونه اتفاق افتاده باشه جز اینکه دوستش گردنشو زده باشه به کابینت
آره بابا ...لعنت به این کابینتای این دوره زمونه که اینجوری گردن دخترا رو کبود میکنن🤣🤣
لعنت بهشون که نمیتونن جلو خودشونو بگیرن 🤣🤣 اخه باید حتما دختر مردمو بخوری🤣🤣