یه دونه تخم مرغ و میشکنی با ۴ تا قاشق شکر خوب هم میزنی بعد ۴تا قاشق روغن مایع میزنی و هم میزنی بعد ۵ قاشق شیر میریزی و هم میزنی بعد یه قاشق چای خوری بیکینگ پودر میریزی و هم میزنی بعد ۲ قاشق پودر کاکائو رو میریزی و هم میزنی بعد ۴ تا قاشق آرد رو الک کرده و کم کم اضافه میکنیم و در یک جهت هم میزنیم نه خیلی شل باشه مایع کیک نه سفت یه مایع قوام دار بعد قابلمه ی کوچک دو نفره رو روی شعله پخش کن رو گاز میزارین داغ بشه کفش رو با روغن چرب میکنی کمی هم آرد میپاشی بعد مایع کیک رو داخلش می ریزی و دم کن میزاری بعد حدود یه ربع خلال دندون رو داخلش فرو کن اگر به خلال دندون مواد نچسبید یعنی پخته
یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم میکنه میگن اشکال نداره شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم میکنه میگن اشکال نداره شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن