2777
2789
عنوان

کسی بوده حاجت داشته باشه و...

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 28 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم از اول محرم چله زیارت عاشورا و دعا ناد علی گرفتم از 4 محرم دعا یستشیر و حشر میخونم  هنوز ...

ناامید نشو منم چله نادعلی داشتم 

جوابمو گرفتم 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
متونی بگیرم خواستت چیک بود؟ 

قبول شدن توی یه مصاحبه کاری خیلی مهم 

که احتمالش خیلی کم بود بتونم قبول شم 

کارش خیلی مهم بود و ی سال دنبال کار بودم 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
عکس  اول منظورم بود عکس دوم نمازش چجوریه ؟

عکس اول و دوم یه نمازه

توضیحاتشه

نماز حضرت زهرا هستش

نماز استغاثه رو سرچ کنید تو گوگل میاره

ولی اینجوریه که

دورکعت نماز مثل نماز صبح میخونید

بعد سه تا الله اکبر اخرش رو دستاتونو ببرید بالا و بگید

بعدشم تسبیحات خانم فاطمه زهرا سلام الله 

و بعدش سر به سجده میذارید و یه ذکر خاصی که توسل هستو میگید 

جمعا تا اخرش به اون شکلی که تو گوگل گفته باید 510 بار بشه

رروزی چندبار میخوندی؟ من روزی 5 بار میخونم

توی چله روزی ی بار 

حالت عادی برا حاجت روزی هفت بار

توی چله روزی ی بار  حالت عادی برا حاجت روزی هفت بار

من که تو چله ام روزی 5 بار ینی چهل روز میشه 200 بار

ینی آدم 200 بار یه دعا بخونه بعد حاجت نگیره زده مبشه

خدا کنه حاجتم رو بگیرم

برام دعا کن لطفا

من که تو چله ام روزی 5 بار ینی چهل روز میشه 200 بار ینی آدم 200 بار یه دعا بخونه بعد حاجت نگیره زده ...

دعا میکنم عزیزم 

شاید به صلاحت نیس