2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین

100 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها 

همسر شما در مورد چه موضوعاتی صحبت میکنن؟ 

شما صحبت کردن باهمسرتون رو دوست دارین؟ 

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎

شوهر من همش یا داره از زندگی گله میکنه 

یا سرش تو‌گوشیه

باید التماسش کنم ک باهام تعریف کنه و همیشم اخرش دعولمونه   

بزرگترین ارزوم اینه که همه عزیزام به ارزوهاشون برسن و من بتونم با خیال راحت برای خودم حتی یک ساعت زندگی کنم .

درموردهمه چیز بچه هاخانواده برنامه هامون .....

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر من همش یا داره از زندگی گله میکنه  یا سرش تو‌گوشیه باید التماسش کنم ک باهام تعریف کنه و ...

فکر میکنم خیلی کم پیش بیاد که مردها راجع ب موضوعاتی صحبت کنن ک ب دل خانوما هم بشینه 😐 

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎
تمام پرونده ها و کیس های روزشو تعریف میکنه  اخبار گند روز دنیا 😅 و بعدم شکمو هست از رستوران ...

وای این قسمت غذا اعصاب آدمو خورد میکنه😂 یعنی ادم تعجب میکنه ک دغدغه ای مهم تر از غذا تو ذهن اینا هست یا نه😂

🤣🤣🤣هست ..یه موضوع دیگه هست مهم تر از غذا 😶

🤗🤗🤗

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

کار روزنه  که براش پیش امده که  برای من جالب باشه تعریف  از برنامه زندگیمون. بعد .......... یکم زیادی بی ادبه بچه نداریم میاد هی میچسبه  دیگه یعی میکنم قبل امدنت کارام غذا همه چی اماده کنم حتی خوراکی هامون چون نمیزاره 

کار روزنه  که براش پیش امده که  برای من جالب باشه تعریف  از برنامه زندگیمون. بعد .... ...

چقدر خوبه که چیزایی که برای شما جالب هست ، رو تعریف میکنه، 

خیلی از اقایون اصلا کاری ندارن ک این موضوع برای یه خانوم میتونه جالب باشه یا نه، همینجوری حرف میزنن و انتظار دارن ک ادم باهاشون همراهی کنه 

چقدر خوبه که چیزایی که برای شما جالب هست ، رو تعریف میکنه،  خیلی از اقایون اصلا کاری ندارن ک ا ...

اره خودمم خیلی این اخلاقشو دوس دارم .درکل همسر خوبه همسرم .خیلی اخلاق های خوب داره .ولی من این یکیش بیشتر دوس دارم چیزی که به من ربط داشته میگه  جای گله نمیزاره یعنی طوری رفتار میکنه یا کاری انجام میده که جای برای دعوا نزاره .