2777
2789
عنوان

بی بی چک

245 بازدید | 25 پست

سلام من 40روزه پریودم عقب افتاده. تستم مثبت شد. خیلی ناراحتم اخه هنوز عقدم بعد محرم عروسیمه. از همه بدتر سنم کمه😢😢ناشکری نمیکنم خدایاا ولی نمیخاستم. اصلاااااا😓😓😓😓😓😓گریم گرفته اخه چرااا اینطوری شد😔😔😔😔😭😭😭

مبارکه عزیزم... حتنا حکمتی بوده

ماهم تو فامیل داشتیم... اصلا یادم رفته بود گفتی یادم اومد او هم این شرایطو داشت... 

باور کن اگرم حرفی پیش بیاد موقته چند وقت دیگه هپه یادشون میره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به شوهرت کفتی؟

نظرش چیه؟

دیگه کاریه که شده... به کسی نگو ‌ . فقط به شوهرت بگو‌.. بعده عروسی بگو بهشون.

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌

مبارکه ناشکری نکن از حلال خودتت باردار شدی .خود من الان یک ساله در حال اقدامم هیچی کلی سختی درد کشیدم .برین سر خونه زندگیتون واسه خودتتون زندگی کنین تو ابن دنیا فقط خودتت و همسرت تمام

مبارکه عزیزم... حتنا حکمتی بوده ماهم تو فامیل داشتیم... اصلا یادم رفته بود گفتی یادم اومد او هم این ...

نه حرفی ک نمیزنن. اخه خانواده دوطرف مزه دهنشون رو چشیدم. خیلی منتظر نوه ان. فقط سنم کمه. میترسم😔😔😔

دیگه اتفاقیه که افتاده انشاءالله که دلت آرامش پیدا کنه و بچتون سالم و سلامت دنیا بیاد عکس بی بیتو ...

ممنونم گلم. ب خالم گفتم. گفت اشکال نداره ناشکری نکن. نعمت خداست. هیچوقت باردار نشی بهتره یا حالا 1ماه زودتر شدی؟؟ 

دیدم راست میگه ولی میترسم... سنم هنوز خیلی کمههه😔😔😔

نه حرفی ک نمیزنن. اخه خانواده دوطرف مزه دهنشون رو چشیدم. خیلی منتظر نوه ان. فقط سنم کمه. میترسم😔😔� ...

خب خداروشکر....

مامان شدن زیاد ربطی به سن نداره. چه کسی ۲۰ ساله باشه چه ۴۰ سال تا وقتی مامان نشه مادری کردن بلد نیست... کم کم می افته اون اتفاق قشنگه...ایشالا به سلامتی بچشی طعم عشق به یکی بیشتر از عشق به خودت...💓💓💓

ممنونم گلم. ب خالم گفتم. گفت اشکال نداره ناشکری نکن. نعمت خداست. هیچوقت باردار نشی بهتره یا حالا 1ما ...

عیب نداره عزیزم

میدونی من دوست داشتم اختلاف سنیم با بچه هام کم باشه اما تو زندگی قبلیم خوشبخت نبودمو نشد همونطور که دوست داشتم زود بچه دار بشم

اختلاف سنی کم با بچه خودش یه نعمتیه که نصیب شما شده خداروشکر

به شوهرت کفتی؟ نظرش چیه؟ دیگه کاریه که شده... به کسی نگو ‌ . فقط به شوهرت بگو‌.. بعده عروسی بگو به ...

نههه نگفتممم. هنوز امروز تست گزاشتم... دلهره و دلشوره گرفتم. استرس دارم. 😔😔😔