2777
2789
عنوان

من بایدچکارکنم

153 بازدید | 25 پست

لام وقت بخیر-چندماهی هست که خونه مادرهمسرم که میرم بعدش که میام خونه کلشب خوابم نمیبره وبه حالت جنون میرسم طوری که دوست دارم همسرم روباچیزی بکشم یا اینکه دمای بدنم خیلی بالامیره گریه میکنم وازهمه بیزارمیشم وتاخودصبح به خودکشی فکرمیکنم باگذشت 15 ساعت حالم خوب میشه -سه هفته اس متوجه میشم چای که برام میارن باچای بقیه فرق داره-به چشم دیدم که براخودشون چای کیسه ای استفاده میکنن وبرامن فلاسک جداس وبعداینکهچای روخوردم اون فلاسک رومیشورن-این حالت رووقتی نرم خونشون ندارم همسرم متوجه شده میگه فقط میوه بخور جالب ترازهمه اینه که اون چای پریودی منوزودترمیکنه وسخت تر-اگرعلایم داروهست من تاچندساعت میتونم آزمایش بدم -وچه آزمایشی بایدبدم -این علایم تقریبا یکساعت بعدشروع میشه

خاموشی مطلق 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرانمیپرسی چراازمنو توفلاسک میارید؟

دیشب مستقیم به شوهرم گفتم من دیدم اوناچای کیسه ای خوردن من میرم آژمایش میدم -میخنده میگه گفتم بهت چای نخور این شدجواب 

خاموشی مطلق