2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شما چی داد ؟ من ۱۰۴ کیبو شدم ۱۸ سالمه قدم ۱۷۰

نوشتم عزیزم اول برو دکتر غدد آزمایش برات می‌نویسه ببینه مشکل کبد وصفرا وچربی و...نداری بعد قرص برات می‌نویسه ،وزنت خیلی زیاده حتما تو غذاهای رعایت کن خیلی چاقی بده منم چاقم ۷۷کیلوم وقدم ۱۵۹

بعد یه چیز دیگه که هست من خیلی میخوابم چی بخورم انرژیم بره بالا یذره تا خودمو جمع و جور کنم ؟ قرص کا ...

غذاهای سرد ودوغ نخورچون سردیجات آدمو کسل وتنبل وکم انرژی می‌کنه  ،گرمیجات بخور وزنتم کم میشه ،قبل از غذاهات کمی بادوم بخور اشتها و کم می‌کنه ووزن کم میشه ،ولی بادوم بعد از غذا چاق میکنه

برای لاغری ورزش کن و رژیم بگیر 

قند و نوشیدنی های قند دار ، نوشابه ، کیک ، چیپس و پفک ، شکلات ، نبات ، شکر ، بستنی ، در اصل اینطور تنقلات رو بزار کنار 

ناهار ها برنج بخور اونم فقط ۳ روز درهفته 8 قاشق 

فست فود رو کامل بزار کنار 

غذاهایی مثل اش ، ابگوشت و کوکو سبزی و انواع کباب ها ازاده 

میتونی همیشه بخوری ولی سعی کن مقدارشو رعایت کنی 

کره و مربا نخور 

نان هم سعی کن سنگک بخوری اگه دوست داری البته ، که صبح ها دو کف دست نان ، ظهر ها ۳ کف دست نان و شام ها یک و نیم کف دست 

شب ها اصلا اصلا اصلا اصلا برنج نخور 

موز و انبه نخور ولی بقیه میوه ها ازادن میتونی بخوری 

روزانه دو قاشق عسل بخور و ۳ قاشق غذاخوری  آجیل 

۵ تا دونه هم خرما بخور 

ترشی درحد تعارف بخور 

قهوه و چای هم میتونی بخوری 

سیب زمینی و ماکارانی کربوهیدرات بالایی دارن باعث حجم اوری و چاق شدن میشن ،اصلا نخور 

نیم ساعت هم پیاده روی تند داشته باش سعی کن 

ورزش کنی ، ورزش های هوازی تاثیر بالایی داره عزیزم 

فقط قد و وزنت رو بگو بهم

قرص کافئین هم نخورم ؟ 

گلم قرص کافئین برای چربی سوزیه ، اینا بازگشت دارن بعد از یه مدت 

اگه بهصورت طبیعی لاغر بشی خیلی بهتره و بدنت دیگه زود چربی و چاقی رو قبول نمیکنه 

مگر اینکه دیگه اصلا چیزی رو رعایت نکنی