2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ای جان قطعا اینطور نیست 

از ته دلت استغفار کن من خودم مثلا گفتم به نیت ظهور و شادی دل امام زمان گناهمو میذارم کنار 

🧨✨  خدایا شادی را به دلهای مردم کشورم عطا کن                      اللهم عجل لولیک فرج 🤲به حق زینب کبری س  میشه ،مطمئن ام تلاش ها و زحماتم نتیجه میده 🤲🌹😍 راستی قول میدم یک روز  تاپیک بزنم (من، بالاخره بعد از سه سال تونستم ) نی نی سایت ی تاپیک اینجوری به من بدهکاره😁🧡
تو نماز شب بخونی چنان حالت عالی میشه که باورت نمیکنی اینو بهت قووووللل میدم

میخوام امتحان کنم بلد نیستم

🧨✨  خدایا شادی را به دلهای مردم کشورم عطا کن                      اللهم عجل لولیک فرج 🤲به حق زینب کبری س  میشه ،مطمئن ام تلاش ها و زحماتم نتیجه میده 🤲🌹😍 راستی قول میدم یک روز  تاپیک بزنم (من، بالاخره بعد از سه سال تونستم ) نی نی سایت ی تاپیک اینجوری به من بدهکاره😁🧡

۰۹۶۴۰۰

عزیزم این شماره رایگان مشاوره مذهبی میدن

۸ صبح تا هشت شب

حتما تماس بگیر و همه حرفای دلت رو به یک مشاور متخصص در این زمینه بگو تا از جوابش با اطمینان آروم بشی

ففط تو نیستی که به این حس و حال رسیدی.‌منم تجربه کردم, الحمدالله که توفیق توبه کردن پیدا کردی, بابتش خداروشکر کن. این حال روحی بد هم درست میشه. ضمنا نمازشب عاااالیه و اگه بتونی هر روز زیارت عاشورا بخونی که دیگه نگم برات💚

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

اول همین که پشیمونی کلی از راه رو رفتی 

غسل توبه 

استغفار زیاد 

اگر حق الله بازم استغفار کن 

اگر حق الناس حلالیت بگیر 

ی راهم هست من به چند نفر گفتم تا چهل روز روزی دو رکعت نماز هدیه کن به امام حسین 

نمازتم سر وقت بخون خصوصا اول وقت 

ذکر" استغفرالله ربی و اتوب الیه" هم روزانه صدمرتبه بگو

اگه صدتا نتونستی و کمتر هم شد اشکال نداره هرچقدر بگی خوبه

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

از تههه قلبت توبه کن  قران بخون لگه روت نمیشه قران دستت بگیری توی گوشیت بخون 

قبل خواب اینام بخون

بسم الله الرحمن الرحیم

*🌇 قبل از خواب وضــــو بگیریم 👈 ثواب شب زنده داری*

🌅حالا باهم تلاوت آیه الکرسی که قبل از خواب سفارش شده رو داشته باشیم ودو آیه بعد از آن:بقره255و256و257

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم 

*💛اللَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ ((255))*

*لَا إِكْرَاهَ فِي الدِّينِ ۖ قَدْ تَبَيَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَيِّ ۚ فَمَنْ يَكْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِنْ بِاللَّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انْفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ* ((256))

*اللَّهُ وَلِيُّ الَّذِينَ آمَنُوا يُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِينَ كَفَرُوا أَوْلِيَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ يُخْرِجُونَهُمْ مِنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَٰئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ ((257))*

🌅تسبیحات حضرت زهرا سلام الله علیها هم قبل خواب بسیار سفارش شده :

34 بار الله اکبر،

33 بار الحمدلله،

33 بار سبحان الله

🌅 ﺧﺘـــــﻢ کردن قرآن با خواندن سه بار سوره توحید.

💙ﺑِﺴْﻢِ ﺍﻟﻠﻪِ ﺍﻟﺮَّﺣْﻤﻦِ ﺍﻟﺮَّﺣﻴﻢِ

*🌹ﻗُﻞْ ﻫُﻮَ ﺍﻟﻠﻪُ ﺃَﺣَﺪٌ*

*🌹ﺍﻟﻠَّﻪُ ﺍﻟﺼَّﻤَﺪ*ُ 

*🌹ﻟَﻢْ ﻳَﻠِﺪْ ﻭَﻟَﻢْ ﻳُﻮﻟَﺪْ* 

*🌹ﻭَﻟَﻢْ ﻳَﻜُﻦ ﻟَّﻪُ ﻛُﻔُـﻮﺍً ﺃَﺣَﺪٌ.*

🌅 ﭘﯿﺎﻣﺒﺮﺍﻥ ﺭﺍ ﺷﻔﯿــــــﻊ ﺧﻮﺩ ﮔﺮدانیم: 

*🌹ﺍَﻟﻠّﻬُﻢَّ ﺻَﻞِّ ﻋَﻠَﻲ ﻣُﺤَﻤَّﺪٍ ﻭَﺍﻝِ ﻣُﺤَﻤَّﺪٍوِّ ﻋَﻠَﻲ جمیع ﺍﻻ‌َﻧْﺒِﻴﺎﺀِ ﻭَﺍﻟﻤُﺮْﺳَﻠﻴﻦ.َ🌹*

🌅 ﻣﺆﻣﻨﯿﻦ ﻭ ﻣﺆﻣﻨﺎﺕ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺧﻮﺩ ﺭﺍﺿﯽ ﻭ ﺧﺸﻨﻮﺩ ﺳﺎﺯیم :

*🌹ﺍَﻟﻠّﻬُﻢَّ ﺍﻏْﻔِﺮْ ﻟِﻠْﻤُﺆْﻣِﻨﻴﻦَ ﻭَﺍﻟْﻤُﺆْﻣِﻨﺎﺕِ.🌹* 

🌅ﺣـــــﺞ ﻭﺍﺟﺐ ﻭ ﻋﻤـــﺮﻩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎ ﺁﻭﺭیم:

*🌹ﺳُﺒْﺤﺎﻥَ ﺍﻟﻠّﻪِ ﻭَ ﺍﻟْﺤَﻤْﺪُ ﻟِﻠّﻪِ ﻭَ ﻻ‌ﺍِﻟﻪَﺍِﻻ‌َّ ﺍﻟﻠّﻪُ ﻭَ ﺍﻟﻠّﻪُ ﺍَﻛْﺒَﺮُ.🌹*

🌅 تلاوت 👈معوذتین هم بسیار موکد هست: 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ 

*🌷قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النّاسِ*

*🌷مَلِکِ النّاسِ*

*🌷إِلهِ النّاسِ*

*🌷مِنْ شَرِّ الْوَسْواسِ الْخَنّاسِ*

*🌷الَّذی یُوَسْوِسُ فی صُدُورِ النّاسِ*

*🌷مِنَ الْجِنَّةِ وَ النّاسِ*

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ 

*🌹قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ*

*🌹مِنْ شَرِّ ما خَلَقَ*

*🌹وَ مِنْ شَرِّ غاسِق إِذا وَقَبَ*

*🌹وَ مِنْ شَرِّ النَّفّاثاتِ فِی الْعُقَدِ*

*🌹وَ مِنْ شَرِّ حاسِد إِذا حَسَدَ*

🌅 آیه آخر سوره مبارکه کهف جهت بیدار شدن برای نماز شب و نماز صبح

*🌹 قُلْ إِنَّمَا أَنَا بَشَرٌ مِثْلُكُمْ يُوحَىٰ إِلَيَّ أَنَّمَا إِلَٰهُكُمْ إِلَٰهٌ وَاحِدٌ ۖ فَمَنْ كَانَ يَرْجُو لِقَاءَ رَبِّهِ فَلْيَعْمَلْ عَمَلًا صَالِحًا وَلَا يُشْرِكْ بِعِبَادَةِ رَبِّهِ أَحَدًا* 

آیه ۱۱۰ سوره مبارکه کهف

🌅سوره ى تكاثر ایمنـی از عذاب قبر 

🌷 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

*أَلْهَاكُمُ التَّكَاثُرُ🌹حَتَّى زُرْتُمُ الْمَقَابِرَ🌹 كَلَّا سَوْفَ تَعْلَمُونَ🌹ثُمَّ كَلَّا سَوْفَ تَعْلَمُونَ🌹كَلَّا لَوْ تَعْلَمُونَ عِلْمَ الْيَقِينِ🌹 لَتَرَوُنَّ الْجَحِيمَ🌹 ثُمَّ لَتَرَوُنَّهَا عَيْنَ الْيَقِينِ🌹 ثُمَّ لَتُسْأَلُونَّ يَوْمَئِذٍ عَنِ النَّعِيمِ*

🌅ثواب ۳ بار تلاوت👇 برابر با خواندن ۱۰۰۰رکعت نماز 

*🌹یَفْعَلُ اللهُ ما یَشاءُ بِقُدْرَتِهِ، وَ یَحْكُمُ ما یُریدُ بِعِزَّتِهِ🌹*

🌅 پیامبر اکرم(ص) می فرمایند: هر کس آیه «شهداللّه» ر در وقت خواب بخواند، خداوند هفتاد هزار فرشته به واسطه آن خلق می کند که تا روز قیامت برای او طلب آمرزش کنند. (مجمع البیان؛ ج 2/421)

{آل عمران آیه «۱۸»و «19»} :

*🌹شَهِدَ اللَّهُ أَنَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ وَالْمَلَائِكَةُ وَأُولُو الْعِلْمِ قَائِمًا بِالْقِسْطِ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَالْعَزِيزُ الْحَكِيمُ*

*إِنَّ الدِّينَ عِندَ اللَّهِ الْإِسْلَامُ وَمَا اخْتَلَفَ الَّذِينَ أُوتُوا الْكِتَابَ إِلَّا مِن بَعْدِ مَا جَاءَهُمُ الْعِلْمُ بَغْيًا بَيْنَهُمْ وَمَن يَكْفُرْ بِآيَاتِ اللَّهِ فَإِنَّ اللَّهَ سَرِيعُ الْحِسَابِ(19)*

https://eitaa.com/joinchat/1995112575C483b01231a