2777
2789
عنوان

مهندس عمران

880 بازدید | 21 پست

صلام دوستان 

امیدوارم حاله دلتون خوب باشه رشته ی مهندس عمران ینی چی؟ کلا چه بازارهای کاری داره؟ موقع استخدام چه کارهایی رو بهت واگذار میکنن؟

و اینکه میگن توی دانشگاه اون رشته ای ک انتخاب میکنی هیچ ربطی به رشته ی دبیرستانت نداره درسته؟ ینی یکی ریاضی بخونه دبیرستانشو 

دانشگاه میتونی دندونپزشکی بخونه مثلا؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گلم این که نمیشه که ریاضی بخونی بری پزشکی 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐هیچی از زیست نمیدونی کجا میخوای بری

درخواست ندید الکی قبول نمیکنم. کاربرای آقا که اصلا درخواست ندن گزارش میزنم😒😒😒😒😒

من عمران خوندم  چجور شغلی دوس داری؟ بگو تا بگم بری یا نه

الان شما توی رشتتون چ کارایی انجام میدید؟ بازاره رشتتون فکر کنم خوبه ن؟ ببخشید سوال میپرسما🥲😂

الان شما توی رشتتون چ کارایی انجام میدید؟ بازاره رشتتون فکر کنم خوبه ن؟ ببخشید سوال میپرسما🥲😂

من دکترا بودم تغییر دادم رشتمو به روحیاتم نمیخورد 

میتونی کار پیمانکاری کنی و شرکت بزنی درامدش خوبه ولی باید از دستت بیاد 

میتونی توی شرکو مهندس مشاور کار کنی 

یا دنبال استخدامی با ازمون یا پارتی باشی 

بازارش بد نیست باید علاقه داشته باشی 

من خودم کارمندم 

سلام.....یعنی.‌....شما دیپلم دارید ...همش غلط املایی

نننن🤣

من کلا شیوه ی نوشتنم همینه😂

انقدر اینطوری نوشتم کیبوردم خود ب خود تایپ میکنه😁

من خودم پایه یازدهمه رشته ی حسابداریم

این سوالم چون ۲ سال دیگه دیپلم میگیرم و قصد دانشگاه رفتنم دارم میخواستم بپرسم ک پرسیدم

گلم این که نمیشه که ریاضی بخونی بری پزشکی 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐هیچی از زیست نمیدونی کجا میخوای بر ...

بابا داشتم‌تو نت میخوندم نوشته بود رشته ی دانشگاه هیچ ربطی به رشته ی دبیرستان نداره😐😂

بابا داشتم‌تو نت میخوندم نوشته بود رشته ی دانشگاه هیچ ربطی به رشته ی دبیرستان نداره😐😂

ببین من میشناسم کسیو که تجربی بوده مهندسی میخونه ولیییی طرف با معدل رفته با کنکور نه اما من ندیدم کسی ریاضی بخونه بره پزشکی

درخواست ندید الکی قبول نمیکنم. کاربرای آقا که اصلا درخواست ندن گزارش میزنم😒😒😒😒😒

من دکترا بودم تغییر دادم رشتمو به روحیاتم نمیخورد  میتونی کار پیمانکاری کنی و شرکت بزنی درامدش ...

خوبه پس

من رشتم حسابداریه میخواستم امسال تغییر بدم کامپیوتر بخونم چون مغزم وقتی فرمول هارو میبینه ارور میده😂 درسم خوبه ها ولی باید بیشتر بخونم دیگه

بعد گفتم کامپیوتر ک زیاد جایی استخدام نمیکنن نهایتا بتونم یه منشی بشم

ولی باز حسابداری بهتره هم با کامپیوتر سروکار داری هم با حساب کتاب راحت هم کار پیدا میشه

الانم داشتم بازاره کاره مهندس عمران رو نگاه میکردم دیدم واقعا بازاره کارش خوبه

ممنونم عزیزم بابت اطلاعاتت موفق باشی❤️

ببین من میشناسم کسیو که تجربی بوده مهندسی میخونه ولیییی طرف با معدل رفته با کنکور نه اما من ندیدم کس ...

پس یجورایی به رشته هم ربط داره دیگه؟

بنظرتون من ک رشته ی دبیرستانم حسابداریه میتونم دانشگاهه هنر برم؟ چون حسابداری هم زیرشاخه ی هنر محسوب میشه دیگه😐😂