2777
2789
عنوان

چاقی😐😰😱😱😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 77 پست
😑🤭

🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

💄👠

🤤😂

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

شیکوریدین+کالری شماری روزی ۲۵۰۰

برنامه بشقاب نصب کن 

هفته ای یک‌کیلو اینجور اضافه میکنه 

تجویز_دکتر:# _دنیزبایسال🤭

می‌بینم...آن شکفتنِ شادی را💚پروازِ بلند آدمیزادی را💜آن جشنِ بزرگ روز آزادی را💙                                                          اهدا عضو...اهدا زندگی ❤
ببخشید گلم ولی جواب شما خیلی بدتره،بنده خدا قصد تحقیر نداشته

من به عنوان کسی که نسبتا لاغرم واقعا این حزف ناراحت میشم

شاید شما جای ما نیستی و از بیرون بگی یه شوخی معمولیه

من به عنوان کسی که نسبتا لاغرم واقعا این حزف ناراحت میشم شاید شما جای ما نیستی و از بیرون بگی یه شو ...

شما چند کیلویی؟

به اون‌چیزی که نوشتم عمل کنی بی برو‌برگرد چاق میشی

می‌بینم...آن شکفتنِ شادی را💚پروازِ بلند آدمیزادی را💜آن جشنِ بزرگ روز آزادی را💙                                                          اهدا عضو...اهدا زندگی ❤
بیشعوری دیگه راحت باش

درست صحبت کنی کسی از تو نظری نخواست

یکی برسع بع دادم دلمو بع یکی دادم از خوبای روزگاره مثل اونو کسی ندارع😌 اون توی دلارامم😻💘🍯 ........دلبرم هم توی دلبراماوحشی هم نفسی هم دلبر🙈❤.....تخسمم😝توی نگینم خیلی دوستت دالم🫂🤍.......یکتایی هم عشق منه😚💛
توهم بیشعور خالصی

اون به تو توهینی کرد؟

یا اصلا مگع حرف بدی زد😒

خودت شعورت رو رسوندی با این حرف زدنت

یکی برسع بع دادم دلمو بع یکی دادم از خوبای روزگاره مثل اونو کسی ندارع😌 اون توی دلارامم😻💘🍯 ........دلبرم هم توی دلبراماوحشی هم نفسی هم دلبر🙈❤.....تخسمم😝توی نگینم خیلی دوستت دالم🫂🤍.......یکتایی هم عشق منه😚💛
حوصله بحث با بچه ندارم خدافظ

تو نمیخواد درس اخلاق بدی

من بچه ام

از طرز حرف زدنت معلومه چه جوری آدمی هستی

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792