2777
2789
عنوان

کممممک😐

166 بازدید | 20 پست

قبلا هم هزار بار تاپیک زدم کسی درست جواب نداده

شوهرم بدون من و بچه ها هیچ جا نمیره

هرروزم منو میبره بیرون ی دور میده میگه توی خونه دلت گرفته  

چیکارکنم بیخیال شه 

هیچ جا نمیره حتی خونه مامانش 

تا نونوایی هم منو میبره اگه نرم نمیره

دیگه خسته شدم ساعت ۶ وقت دندون پزشکی داره گفته ی چرت میزنم بیدار شدم حاظرشید همتون!

این جلسه آخر دندون پزشکیشه هر دفعه باید اونجا بشینم تا کارش تموم بشه

خسستع شدم لطفا ی جواب درست و درمون بدید🤕

خدارو شکر کن 

حالا اگه بدون خودت میرفت جایی میومدی تاپیک میزدی شوهرم همه جا بدون من میره

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شوهر به این خوبی 

حالا اگه بدون تو میرفت بلبشو راه مبنداختی تو سایت گلم

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بخدا شما دیوونه اید یعنی چی فقط میخواین تو زندگیتون ی مشکل پیدا کنید تاپیک بزنید بیخیال دیگه اه خو بهترین رفیقش شمایی دوستتون داره میخواد وقتشو با شما بگذرونه بره مادرشوهرت غیبتتو کنه خوبه پرش کنه خوبه بره با دوستاش سالی ی بار بیرون نرید باهم خوبه به همه چی بی اعتنا باشه خوبه دوساعت انتظار دیگه

دیگه ن تا نون وایی 😐 آزمایش میره مارو میبره دکتر میره مارو میبره🤕

عزیزم😂😂😂😂😂

ای خدا چرا وسط اموزشگاه زبان خندم بر نمیاد😂😂😂😂😂😂😂

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

2790
2778
2791
2779
2792