2777
2789
عنوان

رشک و شپش 🥺

336 بازدید | 37 پست

خانما سلام من دو هفته ای تقریبا میشه که متوجه شدم شپش و رشک رو سرم بود .کلا دارم دق میکنم ..سس زدم کلا همشونو کشتم ..واس رشکا با سرکه شونه کردم ..خیلی رفت ..لوسیون دای لیس گرفتم .خیلی زدم چند روز پشت هم ..رو سر پسرمم بود موهاشو زدم همش و ازبین بردم هیچی نیست چون زیاد رشک نبود ..ی شب تا صبح سرکه گذاشتم با پلاستیک پوشوندم ...الان هرچی میبینم رشکا پوکه ..ولی باز امروز یدونه شپش رو سرم دیدم .موهامم خیلی خیلی کوتاه کردم ..دیگه میخوام لطیفه و اسپندو شونه مخصوصش و بگیرم ....چ راه حل دارین خواهشا بگین هرچی تو ذهنتونه ..چرا باز امروز من شپش دیدم باز 🥺

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من هیچکدوم از این کارارو نکردم.شونه ضد شپش خریدم روزی چندبارکشیدم.سر۵روز رفع شد خداروشکر

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

اووووف شپش گرفتم پارسال با ژیلت زدم موهامو....دکلره کن موهاتو

خداااااااایا چرا بهم نی نی نمیدی ......دوستم نداری خب چرا...مگه بنده ات نیستم...آخه قربونت برم اگه الان بچه داشتم باید امسال میرفت پیش دبستانی 

رنگ بزنی همش میره

ولی اگه همون شونه شو هم روزی یکی دوبار بزنی چن روزه میرن

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍
2790
2778
2791
2779
2792