2777
2789
عنوان

بچه دوم بیارم

439 بازدید | 46 پست

سلام خانوما من یه بچه حاملگیم ازدست دادم مشکل داشت بماند ک چقد روحی اذیت شدم حتی چندشب پیشم یادم اومد خیلی گریه کردم 

بچه دومم سالم بود دنیا اومد الان15 ماهشه

28 سالمه الان

چون سنم داره میره بالا گفتم 30 سالم شد دومی رو بیارم اما میترسم از بچه داری خیلی سخته ودست تنهام شهر غریب

اوضا مالیمون هم الان در این حده یه زمین داریم درحد200 شاید بشه

یه فرغون داریم

طلا دارم درحد50

رهن خونمون و یکم پول دیگه وام بشه 400 شاید

شوهرمم29 سالشه

بنظرتون تصمیمم غلط یا درست

خونم نداریمممم

شاید در اینده یه تیکه زمین ب شوهرم برسه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم برای زندگیت تلاش کن ولی هرگز فکر نکن فرمون زندگی تو دستای شماس و شما می تونی با برنامه ریز ی خودت زندگی تو بسازی یکی هس اون بالا ک کافیه زندگیتو دلتو بسپاری بهش چنان برات می‌سازه ک شما فقط در شوکش می مونی. این حرفم ب این معنا نیس ک تلاش نکنی و منتظر بمونی خدا برات بسازه. نه گلم شما آخرین تلاشتو برای رسیدن ب اهدافت انجام بده و افکار مثبت داشته باش. خود خدا برات درست می کنه

فرغون که داری دیگه غم دنیا رو نخور خواهر😂 

عزیزم سنت ک زیاد نیس بچه ت هنوز کوچیک بنظرم بزرگ بشه اقدام کنی بهتر هم برا خودت هم برا کوچولوت

بالاترین سرعت دنیا                                                سرعت رنگ عوض کردن آدمهاس...🙄
عزیزم برای زندگیت تلاش کن ولی هرگز فکر نکن فرمون زندگی تو دستای شماس و شما می تونی با برنامه ریز ی خ ...

ممنون عزیزم

راستش خودم لیسانس دارم اما نمیدونم چرا همینک اومدم تهران افسرده ودپرس خونه نشین شدم حتی سراغ کارم نمیرفتم باوکن از عهدم خارح بود یه کلاس برم

الانک بچه دارشدم روحیم بهتره برا بیرون رفتم اونم کسی نیست بچمو بهش بسپارم ک حداقل یه کلاس اموزشی برم

بنظرم چون کلا قصد بچه دوم داری ، با همون فاصله سنی سه چهار سال بچه بعدی رو بیار،برا بهتر شدن زندگی بعد تولد بچه هم میشه تلاش کرد ولی فاصله سنی بچه ها هرچی بیشتر بشه از هم فاصله میگیرن 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞