سلام من بعداز بارداریم صورتم لک افتاده.تو مشهد دکتر طلایی رو تعریفشو زیاد شنیدم کسی تجربه ای داره؟پیش این دکتر کسی برای درمان رفته؟کمکم کنین که یع دکتر خوب برم و نتیجه بگیرم
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
سلام اکثر لک های بارداری بعد زایمان از بین میره ولی دکتر ثمره محمدیان عالیه من برا پوست و مو چندب ...
ممنون عزیزم.میدونی امروز همسرم صورتمو دید و یهو گفت چه لکه شده صورتت وقت دکتر بگیر برو دکتر که نمونه و از بین بره واسه همین دیگه جدی میخوام درمان بشه
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من گردنم انقدر زیاد سیاه شده بود اصلا روسریمو در نمیاوردم. رفتم دکتر گفت بعد زایمان از بین میره دق ...
نه من الان ۱۱ ماه از زایمانم گذشته اما لک های صورتم نرفتن واسه همین تصمیم گرفتم برم
اها پس بریر پیگیر بشید. این خانم خیلی عالیه فقط نوبت دهی هاش سخته
ممنون عزیزم