نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم میخورم...تالاسمی خوب نمیشه باید مداوم آهن مصرف کنیم البته خطر ناک نیس مشکلی هم براازدواج نداره...ولی خب آدم خودش اذیت بخصوص اگر پریودی زیاد ام باشه
سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
من یه مدت قرص فولی اسید5 مصرف کردم گفت خوب شدی ولی از یک دکتر پرسیدم گفت مگه میشه خوب بشه
خوب بشو نیس ولی اگر حواست بهش باشه و سه ماه یه بار آزمایش بدی و نگذاری فاکتور خونت افت بکنه مشکلی پیش نمیاد الان تو این دوره اکثرا تالاسمی میخورن...دکتر ک بهم گفت ۹۰ درصد خانوما ایرانی کم خونن