2777
2789

سلام بچه ها من از بچگی با تنبلی تخمدان سر کردم با عوارضش که استرس مزمن و موی زائد و جوش هست  بعد زایمان استرسم خوب شد موی زائد کمتر و جوشها کمتر ولی باز مثه خوره افتاد به جونم که پوست صاف ندارم و اینا

یه مدته اسپیرو میخورم حدود سه چهار ماهه

جوشام‌خوب شده در حد 90درصد وای موهای زائدم حس میکنم فرقی که نکرده هیچ بیشترم شده

و یه مدته استرس مزمن گرفتم بدون هیچ دلیلی یکسره استرس دارم البته بگم یه مریضی ویروسی معده هم از سر گذروندم و هفته ی سومه که هنوز بهبود کامل پیدا نکردم ولی این استرس هم از صبح با منه تا شب دیوونه و حساس شدم حالا نمیدونم بخاطر داروهاییه که خوردم یا اسپرونولاکتون

داروی معده یکی دیمن هیدرینات بود یکی هم هیوتکس یا هیوسین 

ولی خب الان دیگه ‌دوسه روزه نخوردم اما بازم حالا بده در حدی که......

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎

امروز شیشه ی فلاسکم شکست و کلی زار زدم و احساس بدبختی کردم البته فشار اقتصادی هم بی تاثیر نیست

ولی اونم که فراموش میکنم بازم استرس دارم نفس عمیق هم میکشم فایده نداره

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎

هرچقد به خودم تلقین میکنم آروم باشم ولی نوسان خلق دارم و همش گریه و بغض و احساساتی اونم بشدت زیاد

حالا بنظرتون از چیه از اسپیرو یا داروها یا چیز دیگه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچقد به خودم تلقین میکنم آروم باشم ولی نوسان خلق دارم و همش گریه و بغض و احساساتی اونم بشدت زیاد ح ...

خب همین استرست یکی از دلایل تنبلی تخمدانته 

هرروز گل گاو زبون بخور 

یه کار هنری انجام بده خودتو با یچیزی مشغول کن ک فکروخیال نکنی و استرس نگیری 

یه دونه از این کش  چل گیسا بنداز دور مچت هرموقع استرس اومد سراغت یا فکرو خیال یدونه محکم بکش بخوره رو دستت تا از اون فکر بیرون بیای و خودتو با چیزی مشغول کنی 

گاهی تنها مرگ درمان است...✌🚶‍♀️
خب همین استرست یکی از دلایل تنبلی تخمدانته  هرروز گل گاو زبون بخور  یه کار هنری انجام ...

آره کلا از بچگی استرس داشتم و ترسو بودم کم کم مشکلاتم پیدا شد 

مدیریت استرسم ینی حل مشکلاتم 

ولی لامصب خیلی حاد شده در شرایط طبیعی و آرامشم دلشوره دارم بی اراده

اصلاح سبک زندگی رو شروع کن تا تنبلی تخمدانت هم برطرف بشه 

از امروز شروع کردم انشاا... که حل بشه برام دعا کن 

اصلاح سبک زندگی رو شروع کن تا تنبلی تخمدانت هم برطرف بشه 

توهم اصلاح سبک زندگی انجام‌دادی؟

آره کلا از بچگی استرس داشتم و ترسو بودم کم کم مشکلاتم پیدا شد  مدیریت استرسم ینی حل مشکلاتم&nb ...

توی نت سرچ کن ببین چ چیزایی برا رفع استرس خوبه انجامشون بده 

انشالله که جواب میگیری امیدت به خدا باشه

استرس و تپش قلب برای من عادی شده . افسردگی و وسواس هم اضافش کن . هیچ وقت زندگی نکردم . فقط گذشته .

اوهوم منم همینطور همش افسوس همش غصه چرا اینکارو کردم چرا اونکارو نکردم چرا اینو گفتم چرا اونو نگفتم

کلا زندگیمو به فنا دادم

الان نزدیک ۲ ماهه ک شروع کردم  امیدوارم ک بتونم جواب بگیرم

اگه برای حاملگیه که قرص ویتاگنوس در کنار ورزش جواب میده من سر یه ماه جوتب گرفتم و حامله شدم خودم باورم نمیشد پنج تابی بی چک زدم یه بارم ازمایش خون تا باورم شد

اگه برای حاملگیه که قرص ویتاگنوس در کنار ورزش جواب میده من سر یه ماه جوتب گرفتم و حامله شدم خودم باو ...

اتفاقا میخاستم بخرم ولی مطمئن نبودم ک جواب بگیرم 

الان ۵ سالع که اقدامم و نشده پلی کیستیکم🤕

تو فک کنم مشکلت خیلی هم حاد نبوده ک سریع جواب گرفتی چند وقت ناباروری داشتی؟

اوهوم منم همینطور همش افسوس همش غصه چرا اینکارو کردم چرا اونکارو نکردم چرا اینو گفتم چرا اونو نگفتم ...

دلیل اصلی مشکلات،

خانواده و تربیت نادرستش‌ون .

قرار چند بار زندگی کنیم!.