من دخترم سه چهار روزه تب داره دکتر میگه ویروسیه و گفته تا چهار پنج روز خوب میشه ولی الان که هنوز خوب نشده خیلی نگرانم فکر میکنم دیگه خوب نمیشه خیلی حالم بده چیکار کنم
اگه تبش بالاست،کاری که دکتر بمن گفت انجام بده.یه بار شربت پروفن بده،زمانش که تموم شد،فک کنم ۶ تا ۸ ساعت بود،رفه بعدی شیاف بذار براش.شیافم فک کنم زمانش ۴ تا ۶ ساعته.یعنی تاوقتی زمانش تموم نشده حق نداری استامینوفن دیگه ای بدی بینش
پسر منم چهار روز کاااامل تب ۳۹ درجه داشت از روز پنجم کم کم کمتر شد و روزا تبش میومد پایین شبا میرفت بالا الان شکر خدا بهتر شده
گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
چند سالشه پسرتون دقیقا دختر منم شب ها تب شدید میشه و کم کم خیلی جزیی داره تبش کم میشه
پسرم یکسالشو رد کرده . پس کم کم بهتر میشه پسر من جوری بود که شبا دکترا دیکلوفناک میزاشتن و امپول میزدن تبش میومد پایین اگه حس میکنی داره کمتر میشه پس داره تموم میشه اگه میتونی اب سیب بده و لباس فقط یه شرت بپوشون
گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀