2777
2789

A10 دارم..یه مدت رفت تو مخم ۱۲ پرومکس بگیرم پولشو ندارم البته 

چند روزه پیش رفتم ارایشگاه طرف ۱۲ پرومکس داشت گفتم میتونم از نزدیک ببینم؟ رفتم تو دوربین و این چیزاش نمیدونم چرا زیاد خوشم نیومد به نظرم واسه منی ک ن بلاگرم ن چیزی این گوشی فقط برای پز ب دردم میخوره...تصمیم گرفتم xs max بگیرم

نظرتونه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایکس اس مکس که بالا تره  من قد گوشی خیلی برام مهمه بیشتر کیفیتش برام مهمه

منم تو فکر خریدم ولی نمیدونم مکسش بهتره یا اس

شما مکسش رو دستت گرفتی یا ازکسایی ک داشتن پرسیدی؟

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم
منم تو فکر خریدم ولی نمیدونم مکسش بهتره یا اس شما مکسش رو دستت گرفتی یا ازکسایی ک داشتن پرسیدی؟

خب مکس بالا تر از اس هستش صد درصد بهتره

شما حداقل چقدر میخواین واسه گوشی خرج‌کنین؟

۱۱ پرومکسم خوبه

من یهو میزنه به سرم فعلا نگیرم تا پول به دستم بیاد ۱۲ پرومکس بگیرم

خیلی جو زده میشم

خب مکس بالا تر از اس هستش صد درصد بهتره شما حداقل چقدر میخواین واسه گوشی خرج‌کنین؟ ۱۱ پرومکسم خوبه ...

من برام فرقی نداره همسرم میگیره ، گوشیم یکم حافظش کمه اذیتم میکنه

ولی از ایکس اس مکس خیلی خوشم میاد خوش دسته

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم
من برام فرقی نداره همسرم میگیره ، گوشیم یکم حافظش کمه اذیتم میکنه ولی از ایکس اس مکس خیلی خوشم میاد ...

اره خیلی خوش دسته

ولی اگه پولش براتون مهم نیست ۱۱ پرومکس بگیر حتماااا 

هم خوش دسته هم کیفیتش در حده ۱۲ پرومکسه

اره خیلی خوش دسته ولی اگه پولش براتون مهم نیست ۱۱ پرومکس بگیر حتماااا  هم خوش دسته هم کیفیتش ...

ممنونم عزیزم که اطلاعات دادی