2789
عنوان

مادرشوهر

519 بازدید | 21 پست

بچه ها تازگی فهمیدم چقد اوسکول شدم من۔برای اینک شوهرم هیچی برام نخره مادرشوهر به برادر شوهرم که شریک شوهرمه تو مغازه گفته همه رو جنس بخرن من فک کنم پول ندارم۔دلم برخریتم میسوزه تو دوسال ی مانتو خریدم کلا۔۔۔۔ی راه حلی چیزی ندارین بخدا دارم عقده ای میشم بدجور ۔شوهرنکردم که عین گداها بگردم۔۔۔ی مدت میرفتم دنبال کار اونم انقد دعا میکرد که کار پیدا نکنم میرفتم یهو نمیشد طرف ازم راضی بودا یهو نمیشد(اینو نگین مطمئن نیسی ک مطمئنم هی میپرسید کار میکنی هی این و اونو میفرستاد بپرسه کارگیراوردم یا ن۔۔۔)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حتما میرفته با صاحبکارت حرف میزده

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰

هرماه هرچیزی که لازمته ودوس داری رو مجبورش کن بگیره. نگرفت دعوای بزرگی راه بنداز بگو پس چرا زن گرفتی نمیتونستی خرجشو بدی.پیش چند نفر آبروشو ببری مجبور میشه مایحتاجتو تامین کنه. دعوا و داد و بیداد راه بنداز . بفهمون که زن خرج داره. زنی که خرج نداره ارج نداره

هرماه هرچیزی که لازمته ودوس داری رو مجبورش کن بگیره. نگرفت دعوای بزرگی راه بنداز بگو پس چرا زن گرفتی ...

احساس خریت تمام وجودمو گرفته۔بعد مادرشوهرم میره مسافرت زنگ میزنه پز میده زور نداره؟!!!!

همسرم بیکار هست.اما‌خودم به خودم نمی رسم..واسه همه چی پول داره .اما تا مانتو می‌خوان اخساس عذاب وجدا ...

بعضی از ما زنها هیچوقت درست نمیشیم۔من حس بدی دارم فک میکنم مفتی زن ی مرد شدم۔فک کن کل خرجمون ی کاری میکرد چهارتومن بیشتر نشه منو باش میگفتم برو دوتا کار انجام بده نمیرف الان میفهمم چرا نمیرف چون داشته من اوسکول شدم