2777
2789
عنوان

کار جدید مستاجر

235 بازدید | 9 پست

از اریبهشت گفتم خونه رو واس خودم لازم دارم تیر مرداد هم چنبار گفتم شهریور موعده تمدید نمیکنم خودم آواره ام 

بعد میگ ی فکری بکن برای خودت من نمیرم بیرون 😐 فردا موعدشه 

چندروز پیش بنگاه زنگید تبصره و قانون فلان حق نداری اجاره رو زیاد کنی گفتم من واس خودم میخام الان ماهی ۱۰تومنم بدی نمیخام خونمو میخام 

امروز اجاره ب قیمت پارسال برام ریخته ینی چون من زنم اون مرد بابد انقد پررو باشه  اصلا اجاره ک دوبرابر شده از پارسال هیچی من دارم میگم خالی کن اون برام تعیین تکلیف کرده اجاره پارسال رو ریخته الان ب کارتم 😐😐😐

بعد میگن موجر بده مستاجر خوبه خودم مستاجر بودم کی طرف خونشو خاست نداذم؟یا خودم نرخ پارسال ادامه دادم اجاره رو واس خودم ؟

میخام خونمو بازسازی کنم بفروشم برم ازاون محل 🤕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای از دست مستاجر بد..مخصوصا اگه بدونن موجر زن هست خیلی اذیت می کنن...می تونی بری شورای حل اختلاف تقاضای تخلیه بدی اگه خودت مستاجر هستی و اجاره نامه داری فوری با درخواست موافقت می کنن...ضمنا حکم تخلیه نگیر دستور تخلیه باید بگیری

اگرم حوصله نداری یه وکیل بگیر با ۵ تومن برات دستور تخلیه می گیره 

Shsh
این دیگه چه مدله؟شکایت کن براش 

الان مامانم بهش زنگید آخه خودم از پس زبونش برنمیام گفته تو و دخترت رفتین بنگاه تمدید کردین مامانم گفت هرگز نرفتیم الکی گفته بنگاهی گفته این سومین دروغشه یبار اول ک اومد گفت خونه پرسوسک بود درحالیک خودم کارگر برده بودم تمیز،کرده بود بعد ۴ماه مستاجر داشت دختره خ تمیز مرتب سانتیمانتال بود میگ ن اون دختره کثیف کرده خونه رو 

اونم میخاست بره سمت مادرش سر ۴ماه گفت برم این آقا الان ۱/۵سال اونجاست دیگ میگ باشم نمیرم 😐

الان مامانم بهش زنگید آخه خودم از پس زبونش برنمیام گفته تو و دخترت رفتین بنگاه تمدید کردین مامانم گف ...

برو شکایت کن حکم تخلیه بگیر یاد مستاجر دیوانه خودم افتادم🤣🤣سر.هنگ بازنشسته بود فکر میکرد من سربازشم بنده خدا😁😁هرچند من خونه رو با همون مستاجر فروختم فراااار 

وای از دست مستاجر بد..مخصوصا اگه بدونن موجر زن هست خیلی اذیت می کنن...می تونی بری شورای حل اختلاف تق ...

اجاره نامه ندارم دوساله خونه خواهرمم ی آپارتمان ۵۰متریه سال اول کاغد عادی دستخط نوشتیم بعدش ن دیگ .از بهمن پارسال خواهرم میگ خونمو میخوام گفتم صبرکن شهریور مستاحرم میره من برم خونه خودم خونتو بهت پس میدم.حالا این مستاجره اینجوری داره میکنه

اگ بگم فروش شاید بدتر کنه نره گفتم خودم میخام بیام 

الان موعدش ۱۰ولی تو قرارداد بنگاهی ۱۱شهریور واسش نوشته .گفتم ولش یکروز .۲۰۰تومنم از اجاره واسش کم کرده بودم .بخدا هرجا دلم سوخت بیشتر طرف اذیتم کرده

اللن از کی باید برم شورای حل‌ اختلاف؟؟

برو شکایت کن حکم تخلیه بگیر یاد مستاجر دیوانه خودم افتادم🤣🤣سر.هنگ بازنشسته بود فکر میکرد من سربازش ...

منم همین فکر کردم ولی نمیشه چون خونم باید کابینت جدید بزنم ام دی اف قدیمیه . و اینک مستاحرم واس بازدید همکاری نمیکنه 

برو شکایت کن حکم تخلیه بگیر یاد مستاجر دیوانه خودم افتادم🤣🤣سر.هنگ بازنشسته بود فکر میکرد من سربازش ...

این پسر جوونه حدودا ۳۰ساله من شرطم زوج بود حسم میگ مجرده اون روزم ی خانم تو خونه بود.شاید خواهرش بود 

بعدا نی نی سایتی ها گفتن کاش تو بنگاه ازش شناسنامه میخواستی. حالا ک گذشت ۱/۵سال تحمل کردم .یبارم نشد برم ببینم خونه در چ حاله .ترسیدم بحث راه بندازه 🥲