2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

179 بازدید | 8 پست

دیروز تولد خواهر شوهرم بود تو اینستاگرام براش استوری تبریک کذاشتم از جواب تشکری که بهم زد فهمبدم دبده ولی نمبدونم چیکار کرده جز سین شده هام نیست و‌نمیتونم ببینم استوری هامو دبده من هیچ مشکلی با خواهر شوهرم ندارم فقط شوهرم یکم با خانوادش مشکل داره که اونم بین خودشونه من دخالتی خودمو نمیدم دل خوشی از خواهر شوهرم ندارم به خاطر رفتاراش ولی با ابن حال تولدش بود احترام کذاشتم و تبریک براش زذم که از تو گوشی شوهرم فهمیدم استوری منو‌شیر. کرده تو استوریش و اونجا بود که فهمیدم منو هاید کرده استوری هاشو نبینم از یه طرف خیلی از خواهر شوهذم ناراحتم و نمبدونم چه رفتاری باید نشون بدم به شوهرمم گفتم محل نداد ، از یه طرفم برام سواله و فکرم مشغول که چیکار کرده استوری های منو میبینه ولی جز سین شده ها نمیتونم ببینمش؟؟

تو حریم خصوصی واتساپ یه رسید خواندن اونو که میزنی تیک ابی برای نفر مقابلت که پیامشو خوندی نمیره . و استوری هاشو هم ببینی سین نمیزنه . 

تو اینستارو نمیدونم 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا کسی ک اینقد دوری میکنه ازت رو براش استوری میذاری حتی تبریکم نمیگفتی

اشتباه کردم مثلا خواستم احترام بزارم ولی نمبدونستم اینکارارو کرده واقعا موندم چه رفتاری نشون بدم ؟

و‌سواله برام چطوری و چیکاز کرده استوری های منو مییینه ولی به من نشون نمیده که دیده

شما قصدت خیر بوده ولی برای کسی که ارزش خوبی رو نمیدونه خودتو هیچ‌وقت کوچک نکن

نه دیگه تحت هیچ شرایطی محل نمیدم ولی از شوهرمم ناراحت شدم من همیشه هر اتفاقی از خانواده من میفته و از هر‌کی ناراحت میشه پشت شوهرم وایمیستم ولی اون به این بی احترامی خواهرش اصلا محل نداذ

نه دیگه تحت هیچ شرایطی محل نمیدم ولی از شوهرمم ناراحت شدم من همیشه هر اتفاقی از خانواده من میفته و ا ...

مردا انقدر دغدغه دارن به این مسائل اصلا اهمیت نمیدن

شما ناراحتی از خواهرشوهر رو سر شوهرت خالی نکن

زندگی خودتو تلخ نکن