2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگر واقعا نمیخوای یا بلاکش ون یا خطت رو عوض کن 

اما اگر فکر میکنی میتونی بهش فرصتی بدی خوب اینکارو بون ک پشیمان نشی . چون دوست داشتن خیلی مهمه

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد. اگر درخواست دوستی همه رو میپذیرم بدلیل همین امضامه. امیدوارم قابل درک باشه . آقایون محترم لطفا بیجهت درخواست دوستی ندید . از این به بعد اسکرین میگیرم و برای نی نی یار میفرستم

دوسش که دارم ولی خیلی بی شعوره

چرا

میخوام بدونی که من عوض شدم ، شایدم یکم عوضی .. اینسری دیگه واقعا اون قلب مهربونمو انداختم جلوی سگا تیکه تیکش کردن ؛ میخوام بدونی که دیگه با موش مردگی بازیاتون خام نمیشم ، دیگه فرصت نمیدم دیگه درک نمیکنم ! دیگه با کوچیک ترین چیز ترکتون میکنم و میرم . الان ی قلب جدید دارم با قانونای جدید .. قانون اول و اخرش اینه که اگه از این قلب رفتی ، دیگه راه برگشتی وجود نداره ! یا الان یا هیچوقت .
چرا

وقتی جواب رد شنید  از پیام های من اسکرین شات گرفت و فرستاد برای بابام  بعد هم به بابام گفت من شیفته ی دختر شما نیستم 

آخه تو که عاشق من نیستی برای چی ول نمیکنی و هعی پیام میدی

وقتی جواب رد شنید  از پیام های من اسکرین شات گرفت و فرستاد برای بابام  بعد هم به بابام گفت ...

ولش کن تعادل روانی نداره بلاکش کن

میخوام بدونی که من عوض شدم ، شایدم یکم عوضی .. اینسری دیگه واقعا اون قلب مهربونمو انداختم جلوی سگا تیکه تیکش کردن ؛ میخوام بدونی که دیگه با موش مردگی بازیاتون خام نمیشم ، دیگه فرصت نمیدم دیگه درک نمیکنم ! دیگه با کوچیک ترین چیز ترکتون میکنم و میرم . الان ی قلب جدید دارم با قانونای جدید .. قانون اول و اخرش اینه که اگه از این قلب رفتی ، دیگه راه برگشتی وجود نداره ! یا الان یا هیچوقت .
وقتی جواب رد شنید  از پیام های من اسکرین شات گرفت و فرستاد برای بابام  بعد هم به بابام گفت ...

دوتاتون کارتون نرمال نیست

جواب رد دادی بهش اومده آبروتو برده بعد هنوز شماره اشو داری و استوریتو می بینه؟؟😑

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

مشکل اعصاب که داره

دیگه بدتر

سلام بلاکش کن کارش خیلی زشت بوده

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡