2777
2789
عنوان

پسر خونده

| مشاهده متن کامل بحث + 2415 بازدید | 43 پست

خدا حفظش کنه😍بهشون با حالت زهرخند بگید پدر و مادر بچه ماییم.اره خوشگلیم..به خودمون رفته😊بعد ی بارم برا همیشه بهشون الکی بگید اونی که بدنیا اورده با شوهرش تو تصادف فوت شدن دیگه هم لطفا نپرسید...

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا خیرتون بده ولی دختر خوب میدونید الان پدر و مادرش کجان یه موقع نیان ادعا کنن ببین من از رو بدجنسی نمیگم شما و اون بچه وابسته هم شدید بخاطر این میگم 

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

منم خیلی دوست دارم یه بچه رو به فرزندی قبول کنم خودم یه بچه دارم ولی همسرم تمایل به داشتن بچه دوم نداره به خاطر همین خودم خیلی علاقه دارم که یه بچه رو به سرپرستی بگیرم ولی فکر می کنم شرایط فرزندخواندگی خیلی سخت باشه اگر میتونی یه مختصر در موردش بهم توضیح بده، خدا خیرت بده که تو نیستی همچین کار بزرگ را انجام بدی

و اصلا خونشون نرو.شوهرت تنها بره و تهدید کنه بگه اگه بازم بپرسید منم نمیام.

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
کارشون خیلی اشتباهه نا خواسته روی رابطه شما با بچه هم تاثیر میذاره اگه جای شما بودم با خنده و اعتما ...

یه بار شوهرم بهشون گقت  ما پدر مادرشیم  و   گذشته رو دیگه فراموش کنید     گفت ما دوست نداریم جلوی ما  راجب این موضوع حرفی بزنین  .   دوهفته قهر کردن 😹😹😹   بعدش  دوباره یادشون رفت   هر بار یه چی میکن    دل منو اتیش بزنن    مثلا چند روز پیش   شوهرم  ناراحت بود   یه چند روزی        مادر شوهرم اومد  بهم گفت    چرا ناراحته نکنه به خاطر   پسرتونه 😐

سلام از همون بچگی در قالب قصه اماده اش کن ویه کم بزرگتر شد بهش بگو که شما اونو انتخاب کردید و نزار بزرگ شد بخواد از دیگران بشنو معلوم نیست در چه شرایط روحی باشه از قبل خودت زمینه رو فراهم کن 

چه عالی عزیزم، خوشحالم که انسانهای خوب و مهربونی مثل شما وجود دارن   

به نظرم خیلی جدی بهشون تذکر بدید و شرط بزارید که حتی اگر یکبار دیگه مطرح بشه، رابطتون رو باهاشون قطع میکنید...

رفت و امدتون رو کم کنید و به همسرتون بسپرید بهشون بگه تا زمانی که یاد نگرفتید که پدرومادر این بچه دیگه ماهستیم و حق هیچ گونه سوالی نامربوطی ندارید ، باید دور مارو خط بکشید

خانواده ی همسر خواهرم همیشه راجع به بچه دار شدنش نظر میدن و خواهرم خیلی بدش میاد و میگه مقصر خودمم

پرسیدم چرا؟ گفت اخه یه دوستی دارم که خیلی از ازدواجش گذشته و هنوز میلی به بچه دار شدن نداره

از دوستم پرسیدم خانواده همسرت بهت حرفی نمیزنن؟

دوستم گفت : من توی این سالها هررررگز طوری رفتار نکردم که اینا به خودشون اجازه بدن کوچکترین دخالتی توی زندگی من بکنن

شما هم نباید چنین اجازه ای به کسی بدید

و همه چیز بستگی به رفتار خودتون داره

پسر یکی از اقوام توسط بچه های فامیل متوجه شد از بهزیستی اوردنش به حدی افسردگی گرفت که بچه ۷ ساله دو سال از کل زندگی و مدرسه و غیره عقب موند با کمک کلی مشاور و روانشناس کودک تونستن دوباره به روال طبیعی برشگردونن

شما از همین فردا  خیلی جدی و حتی با خشونت و گیس و گیس کشی بهشون حالی کن حق ندارن این حرفارو چه در حضور شما چه در نبود شما بزنن و هیچ کس حق نداره تا زمانی که خودتون بهش این موضوعو میگید چیزی بگه

یه بار شوهرم بهشون گقت  ما پدر مادرشیم  و   گذشته رو دیگه فراموش کنید     گ ...

چرا باهاشون آنقدر نزدیکین

شما آنقدر استقلال داشتید که همچین کار بزرگی کردید

سنگین باشید باهاشون رفت و آمد و به حداقل برسونید 

گذر زمان همت چیز‌ درست میکنه

احی میشه بگی چند سالته و همسرت  منم خیلی دوس دارم بچه بهریستی بیارم بچه دوم بنظرت بهمون میدن؟

سلام عزیزم    ۳۱ و ۳۲ سالمونه. اره میدن  ولی  بستگی داره  شرایط  چه جوری باشه   اولویت بندی داره    مثلا مادر مجرد باشی    والدین بدون فرزند باشین   یا بچه داشته باشید  هر کدوم  یه   قانون داره   بعد اینکه باید صبور  باشید  و خیلی خیلی  پیگیر  . به ما روز اول گفتن   دختر  پنج سال   پسر   سه سال  طول میکشه .  ولی خب ما خیلی پیگیر  بودیم   توی ۱۱ ماه تونستیم     گل پسرمون رو  بیاریم خونه