2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه میتونی و سازگاره بهت باید ال دی بخوری ۵ روز مونده به پریودیت باید شروع کنی شبی یکی بخوری و وقتی از مسافرت برگشتی ولش کنی دو سه روز بعدش پریود میشی

وزن اولیه ۷۴ وزن هدف ۶۰ به امید خدا موفق میشم
اگه میتونی و سازگاره بهت باید ال دی بخوری ۵ روز مونده به پریودیت باید شروع کنی شبی یکی بخوری و وقتی ...

یعنی از۵روز مونده به پریودی تا پایان ۷روزه؟

دوران مجردی یک ماه خوردم برای تنظیم پریودیم مشکلی نداشتم اون موقع

یعنی از۵روز مونده به پریودی تا پایان ۷روزه؟ دوران مجردی یک ماه خوردم برای تنظیم پریودیم مشکلی نداشت ...

آره پنج روز مونده به پریودت شروع کن و هرشب بخور وقتی از مسافرت برگشتی و دیگه مشکلی نداری قرص رو نخور دیگه دو سه روز بعدش پریود میشی

آره پنج روز مونده به پریودت شروع کن و هرشب بخور وقتی از مسافرت برگشتی و دیگه مشکلی نداری قرص رو نخور ...

اون دوستمون راست میگه که میگه سیستم بدن بهم میریزه؟

اون دوستمون راست میگه که میگه سیستم بدن بهم میریزه؟

ببین بالاخره دوره ی پریودیت جابجا میشه ولی چون میگی مجبوری با یه دفعه اینا مشکل خاصی پیش نمیاد من خودم تاحالا چند بار مجبور شدم اینکارو بکنم

ببین بالاخره دوره ی پریودیت جابجا میشه ولی چون میگی مجبوری با یه دفعه اینا مشکل خاصی پیش نمیاد من خو ...

راستش به خاطر کربلاست..

خیلی ساله که منتظرم...

دقیقا زمان رفتنمون تواون بازست