2777
2789
یکی دیگه ....خورده تو خود کشی کنی دیوونه آیا من به جات بودم از امروز راه مستقل شدن شروع میکردم  ...

فشار خیلی رومه اخه 😔😔

منم دارم ب همین فکر میکنم از کجا شروع کنم برای مستقل شدن خودم اینطوری دلم قرص میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت برم عزیزم، ببین اگه خواستی برگردی شرط بزار که چیزی به نامت کنه، خونه ای ماشینی چیزی، وکالت طل ...

چشم عزیزم درست میگی ممنونم ازت همچنین🌸

فشار خیلی رومه اخه 😔😔 منم دارم ب همین فکر میکنم از کجا شروع کنم برای مستقل شدن خودم اینطوری دلم ق ...

اگه درس خوندی شروع کن کتاب هارو از همین امروز برا استخدامی 

کلاس خیاطی برو،  آرایشگری و...‌

اگه سنت بیشتر بخش خصوصی ای هم که درست باشه خوبه

استارتر چقد تو منی...  منم عقدم 4 ساله شاید 10 بار ازش دیدم خانوادم نزاشتن ولی الان دیگ دارم ...

الهی بگردم خوب کاری میکنی من ک اگه ی بار دیگ ببینم خودم تموم میکنم اصن نمیتونم ۱۰ بار فرصت بدم

اسم بچهههههه رو ک اصن تا سه چار سال نمیخام بیارمممم حتی شده به زور و دعوا میترسم از همچین روزی ک یه ...

ببین از من به تو نصیحت تا می تونی مدرک جمع کن والا می ری برای طلاق و نمی تونی هیچ کاری بکنی و دست از پا درازتر برمی گردی .....شوهر من همه را انکار می کرد می گفت اشتباه می کنم خیالاتی شدم مدارک جرم را گردن بقیه می انداخت ......دیوانه ام کرد تا این که فیلم گرفتم گذاشتم کف دست قانون تا پای طلاق رفتم و با اصرارش برگشتم.........

ببین از من به تو نصیحت تا می تونی مدرک جمع کن والا می ری برای طلاق و نمی تونی هیچ کاری بکنی و دست از ...

ببخشید ولی متنفرم از مردایی ک با کمال پرویی میگن ما اینکارو نکردیم انشالا حل شه برات عزیزم 

منم انقد شک زده بودم اصن مدرک نتونستم جمع کنم😔💔