سلام خانوما چند روز پیش یه پیامک به گوشی همسرم اومد ساعت4صبح نوشته بود بفرما شما منم نوشتم بله بعد جواب نداد منم شک کردم چندبار زنگ زدم باز جواب نداد باز پیام دادم کار داری این وقت شب پیام دادی باز هیچی نگفت منم شماره و تو گوشی خودم سیو کردم ببینم کیه این بعد از گوشی همسرم تماس و پاک کردم پیامو یادم رفت همسرم صبح میرفت شرکت یادم اومد پیامو پاک نکردم مجبور شدم بهش بگم گفتم دیشب یه نفر بهت پیام داد هرچی هم زنگ زدم جواب نداد گفت نمیدونم کیه رفت سرکار من صبح با خط خودم زنگ زدم یه آقایی برداشت و قطع کردم همسرمم تو شرکت زنگ زده بوده یارو گفته که شما یک شب زنگ زدید شوهرم اومد خونه جواب سلام نمیداد انگار طلبکار بود گفتم چی شده گفت تو به اون شماره زنگ زدی گفتم نه زنگ نزدم من شاید گوشی دست بچه بوده زنگ زده گفت نه اون نمیتونه منم گفتم زنگ نزدم والا میگفت تو با این در ارتباطی حالم از خودم بهم خورد گفت پیرینت میگیرم از خطط گفتم بگیر رفتم بعدظهر پیرینت گرفتم رو سیاه شد ولی من دیگه از چشمم افتاد یعنی من اینهمه خرم که با گوشی اون به یه نفر دیگه پیام بدم دلم نمیخاد باهاش حرف بزنم حتی معذرت خواهی هم نکرد میگفت خیانت زیاد شده منم پیرینت گرفتم منم گفتم اگه اینجوریه منم باید سالی چندبار پیرینت بگیرم دنبالت بیوفتم ببینم کجا میری چون خیانت زیاد شده پس اعتماد. چی میشه
من حالم بد بخدا حرمتا اینهمه شکسته شده بینمون که پیرینت بگیره از خطم بعد انتظار داشتم بیاد بگه ببخشید بهت شک کردم خیلی پرو پرو جواب میده شب بحث راه انداخت
میدونم ولی منی که کاری نکردم چرا باید اینجوری کوچیک بشم بعد حتی یه معذرت خواهی کوچیک هم نکرد
میدونم همیشه بخاطر کارای که نکردیم از دست طرف مقابل دلخور میشیم و میگیم اگه این خطا از ما سر میزد بازهم مشکلی نبود که کسی بهمون حرفی بزنه یا شکی کنه.متاسفانه ۹۰ درصد مردهای ایرانی اینجورین.
حق داری ناراحت بشی همسرت باید معذرت خواهی میکرد ...تو هم کاش میگفتی اره با گوشی خودم زنگ زدم ببینم کیه ۴ صبح بهت پیام داده ..مردا همیشه حق به جانب هستن ....حالا اگه یکی ۴ صبح به ما پیام بده ...خودشون تا ته قضیه رو در میارن..اون موقع هم باز میگن حق داریم بدونیم کیه ...