2777
2789

سلام دوستان عزیزم

امیدوارم حالتون خوب باشه

یه دختر ۲۲ ساله ام

برای ریزش شدید موی سر و نازک و کم حجم بودنش کدوم روش بهتره ؟ یا سه تا با هم خوبه ؟ یا دوتا با هم خوبه ؟ یعنی سه تا از اینا که گفتم یا دوتا از اینا که گفتم ؟

هیر فیلر

مزوتراپی مو

پی آر پی مو

برای پوست صورت کدوم خوبه ؟ صورتی که جوش داره چروک داره خط لبخند و خط اخم و چروک افقی پیشونی و خطوط پنجه کلاغی و روشن شدن پوست و جوانسازی و اینا کدوم اینا بهتره ؟ یا چندتاشون خوبه ؟

فشیال پوست

تزریق فیلر

مزوتراپی جوانسازی پوست

هایفوتراپی پوست

بیبی بوتاکس

مزومیکرونیدلینگ

برای ۱ورت مزونیدلینگ خوب تهاجمیه و تاثیرش بیشتره ولی حتما تو فصول سرد باید انجام بشه ..مرتبم ترمیم کننده وصدافتاب باید بزنی و هردوسه ساعت یبارتمدید کنی

تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه ..هدف اول ۷۵🔓 یهوشدم59

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای مو اول درمان داخلی بعد اونایی که گفتین 

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

برای کدوم یکی از مشکل های پوست صورت بهتره ؟

ببین مزونیدلینگ کارش بازسازی وساخت پوست جدیده یه موادی هم که روشن کننده است به پوست تزریق میشه ....

اوهوم  خوبه پس  موادش آرایشی که نیستن ؟  چقد روشن میشه مثلا ؟

نه اصلا..

مثلا ویتامین سی خالصتزریق میشه یک درجه پوست روشن میشه و از کدری درمیادو شاداب میشه

یعنی قرص های مکمل بخورم ؟

عزیزم اول باید چکاب کامل بشی(آزمایش خون،سونو و..)بعد که مشکلت رو فهمیدی توسط پزشک درمان بشی همزمان کارایی که گفتین رو هم انجام بدین.چند سالتونه؟!

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

۲۲ سالمه چکاپ کامل که دادم چند روز پیش منتظر جوابم

خوبه پس جواب آزمایش رو به پزشکت نشون بده ببینه مشکل ریزش موت از چیه