2777
2789
عنوان

خیلی دلتنگم

105 بازدید | 10 پست

خیلی خسته شدم از زندگیم هیچ اتفاق خوبی نمیوفته همش منتظرمعجزه ایم نمیدونم این یه روز خوش کی میادماهم بخندیم ینی آدم توهیچی نباید شانس داشته باشه خیلی دلتنگ و ناامیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همی ک سلامتی و خانوادت سلامتن ینی خوش شانسی... یکم باید تایم خواب و بیدارمونو مرتب کنیم تا انرژی خوب ...

نه عزیزم از نعمت سلامتی ام محرومیم هرروز دکترارو میگردیم هم من هم مامانم

سلام!

میدونی دلتنگی علت داره!یه جوری مثل قانون علت و معلوله!

پس باید بگردی و علت این معلول لعنتی رو که بهش میگیم دلتنگی پیدا کنیم!

وقتی پیداش کنی دیگه دلتنگ نبستی!❤️

خوب همه تا حدی مریضیم باز شکر ک پول دکتر رو داری ، غر نزن فقط بگو خدایا شکر و تنونو سلامت کن آمین

منتظریم پول دستمون بیادخیلی مشکل داریم الانم فقط تامین احتماعی چون بیمه ایم رایگان میریم دکتر اوناهم زیادکاری نمیتونن بکنناز نظردارو و آزمایش

سلام! میدونی دلتنگی علت داره!یه جوری مثل قانون علت و معلوله! پس باید بگردی و علت این معلول لعنتی ر ...

علت یکی دوتا نیس پول سلامتی هیچی خانواده درس حسابیم ندارم از هم پاشیدیم مامان بابام طلاق گرفتن مامانم منتظرمهریس همیشه هم غرمیزنه میگه کی ازدواج میکنین از دستتون راحت شم برم پی زندگیم و.....خییییلی چیزا

علت یکی دوتا نیس پول سلامتی هیچی خانواده درس حسابیم ندارم از هم پاشیدیم مامان بابام طلاق گرفتن مامان ...

هیچی خواهرم بدتر از ما بگو فاجعه دیگه!

فاجعه چیه ما که واقعا زندگیمون تراژدیه!

ایوب باید بیاد بشینه سر کلاس ما!😂😂😂

علت یکی دوتا نیس پول سلامتی هیچی خانواده درس حسابیم ندارم از هم پاشیدیم مامان بابام طلاق گرفتن مامان ...

امیدوارم پیشاپیش سعی کنی تلاش کنی ک کاری برا خودت جور کنی ، و نه بخاطر موقتا پول داشتن بلکه تمیشگی کار کنی و درامد داشته باشی و اشتباهات مادرتو و مادرا دیگ رو تکرار نکن.تا زمانی ک ثبات نداشت زندگیت بچه دار نشو.

من جدا شدم اما فقط و فقط بخاطر بچه نداشتم جدا شدم ک مبادا منو شماتت کنه بابت انتخاب پدرش ، من جدا شدم اما برای بچهای نداشتم هر روز کار میکنم و درس میخونم ،خیلی وقتا خوراکی و ... رو چشم پوشی میکنم عوضش کلاس میرم برا آینده . چ بسی اصلا بچه ای هرگز نداشته باشم.اما میخام الگو بچها نداشتم باشم. 

و تحت فشار مادرت مبادا اشتباهازدواج کنی ، حتی اگ شده بری خوابگاه از چاله ب چاه نیوفتی. سالم و ساده زندگی کن اما رو به جلو.ررات بهترینا رو ارزو میکنم .از خدا واقعا هرچی بخوای بت میده من دیدم ک میگم ها.