آهان یعنی ورمش نخوابیده برای من ورمش یک هفته ای خوابید بار اول چون چون دیر رفتم دکتر عفونی شده ...
من اصلا کم نمیشد دیگه دکترم گفت جراحی باید بشه.. انشاءالله که همیشه چشمات سالم و سلامت باشن 💚🌺
مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله فرمودند زکات عقل تحمل نادانان است... مذهبی نماهای صاحب دین جدید لطفا هرگر روی پست های من ریپلای نزنید بحث دین و مذهب جای نظرات شخصی و تفسیر به رای نیست نیازی به تفاسیر به نَفْس شما ندارم ثقلینِ راه گشای تمام بشریت برای من کافی است... اگر جواب نمیدم یعنی لایق جواب دادن نیستید یعنی متوجه شدم انقدری🤏🏿 شعورمند و متفکر نیستید که با شما تبادل نظر داشته باشم یعنی فهمیدم اهل سفسطه و جدل هستید نه تفکر و تعقل... در شأن خودم ندیدم وقت بذارم همکلام بشم با تشکر. 🤌🏿اگر به شخصه در برابر اهانت های شما کوتاه میام جواب نمیدم به خودم و باقی کاربرها احترام میذارم و در کرانه های فرهنگی و شخصیتی من نیست مقابله به مثل کنم پس ادامه نده فکر نکن خیلی باحالی من کم آوردم تو الان شاخ شدی 😉🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعة و محبه والمستشهدین بین یدیه🤲🏻 💚اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَخدايا بنمايان به من آن جمال ارجمند و آن پيشانى نورانى پسنديده را💚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اوووه یک سال با چشم نابود آدم خسته میشه من جراحی کردم راحت شدم یک چشمم کاملا ورم داشت افتضاح
سلام خوبی هستی؟میشه تجربیاتتو بمنم بگی منم شالازیون زده چشم یه سال و نیمه که یکی از چشام یه شالازیون کوچیک داره که زیاد معلوم نیس ولی چشمو پف کرده نشون میده اونیکی هم ورم داره نمیخابه شالازیونش یکوچولو بود خوب شد ولی ورمش موند بنظرت باید چیکار کنم کامل خوبشن دوتاشم چه دکتری برم دکتر پوست خوبش میکنه؟ عمل ورم چشم هم هست؟
ورمشو عمل کردی یا خود شالازیونو اگ هستی خدا خیلی خیرت میده اگ کمکم کنی بقول خودت یسال و نیمه با چشم ...
سلام عزیزم باید به چشم پزشک مراجعه کنی معاینه میکنه بهت دارو میده اگه از بین نرفت باید جراحی کنی که البته شما احتمالا کیس جراحی هستی
مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله فرمودند زکات عقل تحمل نادانان است... مذهبی نماهای صاحب دین جدید لطفا هرگر روی پست های من ریپلای نزنید بحث دین و مذهب جای نظرات شخصی و تفسیر به رای نیست نیازی به تفاسیر به نَفْس شما ندارم ثقلینِ راه گشای تمام بشریت برای من کافی است... اگر جواب نمیدم یعنی لایق جواب دادن نیستید یعنی متوجه شدم انقدری🤏🏿 شعورمند و متفکر نیستید که با شما تبادل نظر داشته باشم یعنی فهمیدم اهل سفسطه و جدل هستید نه تفکر و تعقل... در شأن خودم ندیدم وقت بذارم همکلام بشم با تشکر. 🤌🏿اگر به شخصه در برابر اهانت های شما کوتاه میام جواب نمیدم به خودم و باقی کاربرها احترام میذارم و در کرانه های فرهنگی و شخصیتی من نیست مقابله به مثل کنم پس ادامه نده فکر نکن خیلی باحالی من کم آوردم تو الان شاخ شدی 😉🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعة و محبه والمستشهدین بین یدیه🤲🏻 💚اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَخدايا بنمايان به من آن جمال ارجمند و آن پيشانى نورانى پسنديده را💚
سلام خوبی هستی؟میشه تجربیاتتو بمنم بگی منم شالازیون زده چشم یه سال و نیمه که یکی از چشام یه شالازیون ...
سلام عزیزم به چشم پزشک متبحر مراجعه کن حتما
سلام عزیزم میگم گل مژه دوماه پیش زده نرفته سفت شده راهکاری بلدی؟
اون گل مژه نیست احتمالا بلفاریت هست اگر چشم متورم نیست و فقط قلمبه زیر پلک را احساس میکنه اشکالی نداره برای من خیلی طول کشید تا رفت ولی اگر چشم متورم هست حتما برید دکتر
چرا گلمژس فکر میکنم چون ملتهب میشه اول و میخاره و درد داره بعد که خوب میشه جمع میشه و سفت
مرتب با فوم یا شامپو شست و شو بده ولی اگر دیدی طول کشیده برو دکتر شاید منفذش مسدود شده برای همین متورم میشه سعی کن خواب مناسب و به اندازه ای داشته باشی چشم هاتم آرایش نکن اصلا من سه ساله هیچ چیزی به چشمام نمیزنم