2777
2789
عنوان

درمان گل‌مژه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 29931 بازدید | 44 پست
هیچ کار نکن گلم فقط پماد چشمی تتراسایکلین زرد رنگ شب بزن تو چشمت بخواب فردا خوب میشه خیلی شدید باشه ...

همین پماده رو که میگی فردا میرم میخرم از داروخونه پس اگه انقدر خوبه 

میدونم گلم منظورم یچی بود که همین الان نصف شب پاشم بزنم 😂💔

متوجه شدم شوخی کردم باهات😆

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با شامپو پلک و مژه بشور اگر نداری شامپو بچه /کمپرس گرم بذار میتونی کمپرس مرطوب یا خشک بذاری همین ها رو رعایت کنی خوب میشه اگر لبه پلک هست که با شستشو کلا محو میشه ولی اگر زیر پلک هست حتما چندبار کمپرس گرم کن و با همون حوله یا دستمال گرم آروم آروم ماساژ بده تجربه طولانی مدت دارم 🤦

قطره و پماد داره قطره سیپلکس پماد جنتامایسین چشمی البته اگه شالازیون نباشه و جراحی نخواد 

شالازیون هم اول زمان میدن من دو سال پیش زد دکتر قطره داد گفت اگر نرفت جراحی میخواد خدا رو شکر رفت هرچند چندماه پیش که لازک کردم چشمم متورم شد ولی با همون حوله گرم خوب شد 

شالازیون هم اول زمان میدن من دو سال پیش زد دکتر قطره داد گفت اگر نرفت جراحی میخواد خدا رو شکر رفت هر ...

اگه تا دو هفته خوب نشه و رفع نشه جراحی لازم هست من جراحی کردم 

مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله فرمودند زکات عقل تحمل نادانان است... مذهبی نماهای صاحب دین جدید لطفا هرگر روی پست های من ریپلای نزنید بحث دین و مذهب جای نظرات شخصی و تفسیر به رای نیست نیازی به تفاسیر به نَفْس شما ندارم ثقلینِ راه گشای تمام بشریت برای من کافی است... اگر جواب نمیدم یعنی لایق جواب دادن نیستید یعنی متوجه شدم انقدری🤏🏿 شعورمند و متفکر نیستید که با شما تبادل نظر داشته باشم یعنی فهمیدم اهل سفسطه و جدل هستید نه تفکر و تعقل... در شأن خودم ندیدم وقت بذارم همکلام بشم با تشکر. 🤌🏿اگر به شخصه در برابر اهانت های شما کوتاه میام جواب نمیدم به خودم و باقی کاربرها احترام میذارم و در کرانه های فرهنگی و شخصیتی من نیست مقابله به مثل کنم پس ادامه نده فکر نکن خیلی باحالی من کم آوردم تو الان شاخ شدی 😉🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعة و محبه والمستشهدین بین یدیه🤲🏻 💚اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَخدايا بنمايان به من آن جمال ارجمند و آن پيشانى نورانى پسنديده را💚
نه بابا من یکماه صبر کردم تازه کوچیک شده بود زیر دستم ولی حس میشد  بعد از دوماه کاملا رفت حتی ت ...

اوووه یک سال با چشم نابود آدم خسته میشه من جراحی کردم راحت شدم یک چشمم کاملا ورم داشت افتضاح 

مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله فرمودند زکات عقل تحمل نادانان است... مذهبی نماهای صاحب دین جدید لطفا هرگر روی پست های من ریپلای نزنید بحث دین و مذهب جای نظرات شخصی و تفسیر به رای نیست نیازی به تفاسیر به نَفْس شما ندارم ثقلینِ راه گشای تمام بشریت برای من کافی است... اگر جواب نمیدم یعنی لایق جواب دادن نیستید یعنی متوجه شدم انقدری🤏🏿 شعورمند و متفکر نیستید که با شما تبادل نظر داشته باشم یعنی فهمیدم اهل سفسطه و جدل هستید نه تفکر و تعقل... در شأن خودم ندیدم وقت بذارم همکلام بشم با تشکر. 🤌🏿اگر به شخصه در برابر اهانت های شما کوتاه میام جواب نمیدم به خودم و باقی کاربرها احترام میذارم و در کرانه های فرهنگی و شخصیتی من نیست مقابله به مثل کنم پس ادامه نده فکر نکن خیلی باحالی من کم آوردم تو الان شاخ شدی 😉🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعة و محبه والمستشهدین بین یدیه🤲🏻 💚اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَخدايا بنمايان به من آن جمال ارجمند و آن پيشانى نورانى پسنديده را💚
اوووه یک سال با چشم نابود آدم خسته میشه من جراحی کردم راحت شدم یک چشمم کاملا ورم داشت افتضاح 

آهان یعنی ورمش نخوابیده برای من ورمش یک هفته ای خوابید بار اول چون چون دیر رفتم دکتر  عفونی شده بود بار دوم دوماه بعد تا چشمم ورم کرد رفتم چشم پزشک گفت هنوز عفونی نشده فقط قطره داد دو روزه ورمش خوابید البته با شستشو و کمپرس کنارش دیگه شستشو رو گفتن مرتب باید هرشب داشته باشی چون چشمت مستعد هست ورم چشمم خوابیده بود اما دست میزدم پشت پلک ی چیز گرد کوچیک زیر دستم می‌ومد که اونم دوماه طول کشید تا محو شد گذشت تا امسال لازک کردم یکماه چشمم رو نشستم یهو ورم کرد زنگ زدم مطبی که لازک کردم گفت کمپرس کن دیگه خدا رو شکر سه روزه ورم خوابید و خوب شد حالا جور بشه برم چکاب به دکترم میگم نگاهی بندازه