2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

راهبع

قطار بوسان1. 2

ویرموود

رزیدنت اویل 1.2.3ب بالا

راکون سیتی2022

کشتار با اره برقی 

ایت1. 2

آینه ها 

طلوع مردگان 

زامبی لند 1.2

اینام هندین خوبن 

چوری.. بلبل... استری... زامبی ردی 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
فیلم ترسناک رو باید کم نگاه کنی  که بترسی !  زیاد نگاه کنی خنثی میشه برات مثه فیلمای معم ...

من خواهرم دوقلو بودیم و هستیم ، مامان میگه شما از بس شر و شیطون بودین 

من واستون فیلم ترسناک میذاشتم تا شاید بترسین ، کمتر اذیتم کنید ،ولی شما نمی ترسیدید ،فکر کن دبستان یا قبلش من فیلم های آدمخواری و زامبی اینا رو دیدم 

همون فیلمی که زن و شوهر جن گیری میکنن اسم شوهر اد هست؟؟ یا فیلم دیگه ست!

نه اونی که اد و لورین توشه فقط فیلمهای آنابل و کانجورینگ هستش.

جنگیر محصول ۱۹۷۳ و شاهکار ویلیام فردکینه

مادر فیامهای ترسناک با مضمون شیطان و جن تسخیر شدگی.

یعنی کلا فیلمهای جنی از این فیلم جنگیر الگوبرداری کردن و امتیازشم بالاست از نطر منتقدین 

من خواهرم دوقلو بودیم و هستیم ، مامان میگه شما از بس شر و شیطون بودین  من واستون فیلم ترسناک م ...

خب مادرت نمیدونسته چی براتون بزاره ببینین اگه جنگیر رو اون زمان میزاشت تا ۱ماه تو شوک بودین از اتاق در نمیومدین بیرون😅

احتمالا سخن گفتن هم یادتون میرفت چون دیدن این فیلم تو سن کم باعث لکنت زبان خیلیا شد اینو میدونستی؟

شاید الان نباشه ولی ۲۰یال پیش به قبل خیلیا با دیدن این فیلم حالشون خراب شده حتی افسردگی گرفتن.

فیلم ساخت ۵۰سال پیشه با کمترین امکانات فیلمی ساختن که بعد ۵۰ سال هنوز گل سرسبد فیلمهای با مصمون جن و تسخیر شدگیه.

۵۰سال پیش وقتی تو سینماخا اکران شد جلوی در سینما آمبولانس میزاشتن هر کی حالش بد شد سریع نستقیم ببرنش بیمارستان فکرش رو بکن چی بوده برای اون زمان؟ اخر مجبور شدن از پرده سینماها تو همه کشورها جمعش کنن.

برای همین هنوزم صدر فیلمهای ژانر وحشت قرار داره