2777
2789
عنوان

ميخوايم ازدواج كنيم ولي …

156 بازدید | 9 پست

عرضم ب حضورتون ماچندسالیه ک باهم دوستیم ولی خب تو این چند سال ک برا باباش اینا کار کرده فقط تونسته ی ماشین بخره الان میخواد بیاد خواستگاریم ولی کارشو از باباش اینا جدا کرده ی چندووقتیه ک رفته تو تعمیرات لوازم خانمی تا یاد بگیره ایشالا ی مغازه برنه  باباش اینا خیلی وضعشون خوبه ولی نمیخواد ک اونا حتی هزارتومنم کمکش کنن میخوام بدونم کجا وام میده سی ملیون برا خرج نامزدیو عقد میشه راهنماییم کنید 

من ندیدمش و نمیشناسمتون. اما خیلی دیدم والدینی ک یه هزاری کمک نکردن و قرار نبود دخالت کنن و اخر کاری کردن ک جوانا از هم طلاق گرفتن. اول اول رضایت رو توو چشم پدر مادرش واااقعا ببین بعد بفکر وام و ... باش.مبادا راضی نباشن و با وضعیت مالی پایین بسم الله بگی.از من بشنو چون با وجودم لمسش کردم چنین اتفاقی رو.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنها چیزی ک به ذهنم رسید اینه از این وام خانگیا بزارید 

قرعه کشی منظورته اونو ک نه ی وام از بانک بگیریم حداقل تا یکماهه دیگه بگیریمش  عقد کنیم دیگه نمیتونیم از هم جدا باشیم 

برای خودت میخای اون سی ملیون رو؟ یا برا نامزدت؟ وام خرید کالا اگه ضامن داشته باشی میتونی برداری، اکثر بانک ها میدن. 

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
من ندیدمش و نمیشناسمتون. اما خیلی دیدم والدینی ک یه هزاری کمک نکردن و قرار نبود دخالت کنن و اخر کاری ...

ما ده ساله باهمیم ولی خب ول خرج بوده پول جم نکرده یعنی مادرش بفکر نبوده پول بچشو بگیره براش جم کن یا راهنماییش کنه برا ایندش الان دیگه خسته شدیم میخوایم باهم باشیم 

برای خودت میخای اون سی ملیون رو؟ یا برا نامزدت؟ وام خرید کالا اگه ضامن داشته باشی میتونی برداری، اکث ...

نانزد ک نیستیم ایشالا میشیم  من خودم نمیخوام بگیرم اونذمیخوادربگیرع برا خرج عقدو نامزدی  گفتیم ۳۰ ملیون بکیریم بسه فعلا عقدرکنیم تا عروسی ک خدا بزرگه 

خب خودت اگر سرگروه باشی ماه اول مال خودتونه  تازه سودم نمیخواد بدی

اخه من دوست اینا ندارم ک بگم بیاید قرعه کشی کنیم بعد این کارارو برا مامانم اینا انجام میدن 

نانزد ک نیستیم ایشالا میشیم  من خودم نمیخوام بگیرم اونذمیخوادربگیرع برا خرج عقدو نامزدی & ...

ضامن داشته باشه راحته بیشتر هم میتونه بگیره

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!