2789
عنوان

بچه دار شدن

143 بازدید | 26 پست

بنظرتون بعد ۴ سال زندگی مشترک بخوام بچه دار شم خوبه ؟

همسرم خیلی اصرار داره زندگی مون یکنواخت شده

خودمم عاشق بچه ام

خودم ۲۳ سالمه و همسرم ۲۹

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما ۱۴ ساله ازدواج کردیم هنوز فکر میکنم زوده ولی سنم رفته بالا 

انقدر  دلم میخواد یکی یه حرفی بزنه انگیزه پیدا کنم 

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
ما ۱۴ ساله ازدواج کردیم هنوز فکر میکنم زوده ولی سنم رفته بالا  انقدر  دلم میخواد یکی یه ح ...

احساس نمیکنی که فاصله سنی ایت با بچه ات زیاد میشه؟ نمیتونی راحت باهاش ارتباط برقرار کنی

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
احساس نمیکنی که فاصله سنی ایت با بچه ات زیاد میشه؟ نمیتونی راحت باهاش ارتباط برقرار کنی

احتمالا دلیلش همینه دیگه حوصلشو ندارم

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
ما ۱۴ ساله ازدواج کردیم هنوز فکر میکنم زوده ولی سنم رفته بالا  انقدر  دلم میخواد یکی یه ح ...

من ۸ساله ازدواج کردم اصلن فکر بچه دار شدن نبودم یهو با جلوگیری چندساله آزمایشم مثبت شد همیشه فکر میکردم باید برم دنبال درمان ولی خود ب خود شد وسط کلی نا امیدی اومد الان خداروشاکرم ب نظرم وقتی بیاد تو دلت کلی انگیزه میگیری من ک اینطوری شدم❤️

بچه خوبه ؟ مادر شدن چه حسی داره؟

به نظرم مادر شدن یعنی از خودگذشتگی