2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

278 بازدید | 26 پست

پسرم ۲ سالشه تستم مثبت شد حالا چیکار کنم شرایط روحیم اصلا آماده وجود دومی نبود شوهرم شوکه شده هیچ دکتری سراغ ندارم دارم دیونه میشم دلداریم بدین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت مبارکت باشه عزیزم

فقط من ازاین درعجبم که۳سالونیمه طبیعی جلوگیری میکنم چراباردارنشدم،بعضی وقتا باخودم میگم حتما مشکلی هست

یابختیمین گوزو کوردو یادونیانن اوزو کوردو،گاه بشیکدیر گاه مزاردی،تاپیکای عکس منم تگ کنین مرسی💚

من دخترم ۱۱ ماهشه..تا ۴۰ روز ک دنیا اومده بود فقط لک بینی داشتم..بعد دیگ پریود نشدم..جلوگیری میکنم ب روش طبی...بچم یک هفتس شبرمو میخوره.یکمیش تف میکنه بیرون..استفراق میکنه..شیرمو‌..بعد بچم اصلااا غذا نمیخوره فقط شیر خودمو میخوره ک بگم استفراقش واس غذاس..رطب میخورم یچیزی انگار نبض زیر شکمم میزنه..نشاسه خورم..سمت راست شکمم نبض میزنه طوری ک بقران خودم متوجش شدم اصلا دیدم نبض میزنه..چه کنم..بدم نمیاد باردار باشم ولی دلم برا دخترم میسوزه .

الهی شکر💜