2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست

80 بازدید | 8 پست

من کنکورم خوب نبود میخوام پشت بمونم دخترخالم تازه ازدواج کرده و کلی پول داره اما مشکل اینه که همش پز میده و مقایسه می‌کنه و پول و ماشینو و چیزایی که شوهرش براش خریده و ملک و املاکشو به رخ میکشه و اعصابم مامانمو خورد کرده حالا مامانم میگه به فرض تو دکتر هم بشی تا ده سال دیگه اون انقدر پول داره که بازم بکنه تو چشم ما و ما رو عذاب بده باهاش قطع ارتباط کردیم باز به یه طریقی می‌رسونه 

حس بدی دارم نسبت به خودم بابام که بی کفایتی میکنه و این وضع و زندگی

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
دخترخاله باطنا خیلی بدبخته 

خیلی به رخ می‌کشه 

من اصلا حسادت و رقابت نمیدونستم چیه بخدا 

الان رقابت مثل خوره توی جونمه از بس تحقیر کرده

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی به رخ می‌کشه  من اصلا حسادت و رقابت نمیدونستم چیه بخدا  الان رقابت مثل خوره توی جون ...

ببین به رخ کشیدن از کمبود میاد این قطعا تو زمینه ای خیلی عذاب می‌کشه اینجوری خودشو خالی می‌کنه 

ببین به رخ کشیدن از کمبود میاد این قطعا تو زمینه ای خیلی عذاب می‌کشه اینجوری خودشو خالی می‌کنه 

خیلی ناراحتم 😢💔حس شکست دارم 

میگم مادر عزیزم هر چقدرم پول داشته باشه خودش در نیاورده افتخار اینه خودت پول داشته باشی نه پول شوهرت باشه 

میگه چه فرقی داره کسی که همه چیز به نام خودشه و پزشم میده براش فرق ندارع از چه طریقی

ببخشید ولی مامانت داره زندگیتو به هم میزنه با این طرز فکرش به درک که داره نه از شما گرفته نه به شم ...

آره هی عمه خاله زن دایی و خود دختر خالم میان با حرفاشون حالشو بد میکنن

مامانت اعتماد بنفس پایینی داره  اونا متوجه شدن دارن اذیتش میکنن  باید بیخیال بشه

چون بابام کار نمیکنه